Napi Online

Barbie elektronikus lesz

Hamarosan a boltokba kerül az új Barbie baba, amely - szemben elődeivel - nem valóságos játék lesz, hanem egy tízcentis kütyü, amelyet USB-porton keresztül kell a számítógéphez csatlakoztatni, hogy előbújhasson belőle a virtuális Barbie.

A vásárlók a komputerkiegészítő segítségével szabadon hozzáférhetnek a BarbieGirls.com portálhoz, egy virtuális világhoz, amelyben olyan karaktert teremtenek kedvencüknek, amilyet csak akarnak. Megválaszthatják bőrszínét, hajviseletét, ruházatát, elküldhetik bevásárolni egy virtuális áruházba, ahol a site-on elérhető gémekben való részvétellel, illetve termékbemutatók megnézésével nyert kuponokkal vásárolhatnak. Emellett a portálon lehetőségük van a cseppnyi csemetéknek csevegésre is, amelyet automatikus moderátorok felügyelnek, elkerülendő a részt vevők bármely személyes adatának hozzáférhetővé válását.

A Barbie-kiegészítő ezenkívül MP3-lejátszóként is funkcionál, így a kölykök zenét hallgathatnak vele, amikor nem online üzemmódban használják. Összességében elmondható, hogy a játékot kínáló Mattel összegyúrta az utóbbi idők legnépszerűbb internetes rendszereinek, a közösségi site-oknak, az instant messagingnek, a videoklipeknek, az online-zenehallgatásnak és a videojátékoknak számos elemét, hogy megtartsa régi Barbie-t kedvelő fogyasztóit. Ami azt illeti a Mediamark Research Inc. piackutató szerint ez be is jön, hiszen a Barbie-site-on boldogan élvezik a lehetőségek több-kevesebb elemét azok a 6-11 éves bakfisok, akik már kinőttek az offline babázásból - derül ki a Business Week cikkéből.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tibmanus #6
    Már kiadták azt a játékot egy kiegészítő formájában szóval nem túl érdekes belegondolni...
  • Sephi #5
    OMG
  • psishock #4
    virtualizálódunk ugye. De ha belegondolunk a szimszekkel játszogató "(kis)jányok" is valami hasonlóban vesznek részt persze offline. Heh, érdekes belegondolni mi lesz 1 sims3 online (vagy "world of simsm","sims world", hogy trendi legyen) bejelentéssel :)
  • cadeyrn #3
    ez szánalmas és rendkívül szomorú.

    de legalább a Lego megvan még.
  • laca103 #2
    Ez itt a vég....
  • MasterChief #1
    Atya-úr-isten!