Napi Online

T-Mobile: bye-bye FTC

A T-Mobile nem támogatja tovább az FTC-t.

A jövőben nem támogatja a Ferencváros NB II-es labdarúgócsapatát a T-Mobile, amely az elmúlt négy évben a labdarúgóklub főszponzora volt. A cég a másodosztályban is évi ötvenmillió forinttal támogatta az együttest, és ugyanekkora összeget utalt volna át, ha a csapat megnyerte volna a bajnokságot. A T-Mobile az FTC utánpótlását még három éven át évi hárommillió forinttal támogatja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #10
    Miért, a vízilabda más? Ott még a víz alatt buzerálják is egymást közben. Csak a magyar vízilabda világszínvonalú, a foci meg nem. Mondjuk ennek is megvan az oka. Amikor az állami tulajdonban lévő csapatokat (pl FTC) gazdasági társaságokká alakították, akkor hogy-hogynem, minden értékes tulajdonuk (pl pálya, kiszolgáló létesítmények, terület amin fekszik, stb) az mind állami tulajdonba került, és kaptak rá használati jogot. Azzal meg jó sokra mentek, se építeni, se átalakítani, se eladni a fölösleges koloncot nem tudták (ez az utóbbi volt a fradinál is a nagy gáz, nameg a vezetőség). Szóval ment a mutyizás rendesen a fradinál, de a Gyárfás (vízes klubok valódi tulajdonosa) se kapálásból lett multimillárdos euroban! Csak hát ő piros nyakkendőben vezeti a műsorokat, a fradi mindig is utálta a vörös posztót.
  • pepe003 #9
    Maximális eggyetértés...
    Tícsákbe. A Vindózza együtt
  • quentit #8
    A focit betiltani kellene, és nem támogatni. Pénzt adni azért, mert néhány ember veszekszik egy labdán amit össze-vissza rúgdosnak... Szánalmas...
  • jefferson83 #7
    Azt azért ne felejtsd el, hogy a "T-köcsögök" nem a máltai szeretetszolgálat. Ezért a teljesítményért én se adnék egy forintot se. Azonban az dicséretes, hogy a fiataloktól nem fordultak el, pedig az ő reklámértékük is a nullához konvergál.
  • Falatka2003 #6
    Nem vagyok nagy focirajongó, de beleszaladtam a fradi-BL meccsbe indexen. Szóval ugye nem csak szerintem szánalmas ez a bohóckodás?
    Az ilyen dumákon meg hülyére röhögöm magam, hogy: "Valaki szemet vetett arra az Üllői úti ingatlanra..." blablabla. Ilyet is csak egy elvakult fradista írhat. LOL!

    (fradit direkt írtam kisbetűvel... :P )

    aasdf:
  • DjDano #5
    Persze mindenki hibás csak a csapat és a vezetősége nem... A többszáznilliós tartozásról is biztos az MLSZ tehet, meg a játékosok hozzáállásáról is.

    Javaslom az FTC vezetőinek látogassanak el Debrecenbe, tanulni sose késő!

    Egyébként a szurkolók hozzállása is hűen tükrözi az egész FTC-ét... MAjd csak lesz valahogy, úgyis kihúznak a szarból.... stb hát ezt a felfogást sürgősen el kéne felejteni.
  • assdf #4
    Senkit sem érdekel a legnagyobb magyar múltú klubb. Talán nem ártana ha valamit fel is mutatna akár csak a magyar foci egésze, abból nem lehet megélni hogy 50 éve milyen jól fociztunk meg hogy 1000 éve féltek a nyilainktól...
  • InfectedMann #3
    Kösz T-köcsögök.
    Játszatok rá még ti is arra, hogy a süllyesztőbe küldjük az egyik legnagyobb multú Magyar klubbot. Nem elég az MLSZ meg az a tetves vezetőség.
    Az egész magyar focit betiltanám a picsába. Nevetséges ami itt folyik.
  • DjDano #2
    Hát ez valami eszméletlen... Mégis miért tömne pénzt ebbe a lúzer FTC-be? A helyükben már rég otthagytam volna őket nem most.

    Egyébként az egész magyar fociból kiszáll a T-Mobile!
  • Brainpumper #1
    Valaki szemet vetett arra az Üllői úti ingatlanra és ehhez először a csapatot szét kell vernie hogy megsemmisüljön, utána jöhet a beruházás - csak erre tudok gondolni.