SG.hu

ADSL előfizetési lehetőség a Vodafone-nál

Június 15-től a cég üzleteiben ADSL Internet szolgáltatás megrendelésére biztosít lehetőséget. Az akció keretében a Vodafone - az Invitel-lel együttműködve - speciális ajánlatot kínál a Vodafone kijelölt értékesítési pontjain ADSL előfizetést vásárlók részére.

A cég 2006 novemberében, a vezetékes számot is biztosító Vodafone Otthon szolgáltatás bevezetésével indította útjára hagyományos mobilszolgáltatáson túlmutató megoldásainak sorát, ügyfelei sokféle kommunikációs igényeinek teljes lefedését célozva. Következő lépcsőként 2007. június 1-én a vállalat 40 magyarországi településen (Budapesten és környékén, illetve öt vidéki nagyvárosban) elindította a HSDPA technológiára alapuló szélessávú internet szolgáltatását, melynek használatával akár 3,6 Mbit/s letöltési sebességgel internetezhetnek az ügyfelek.

A mai naptól 20 márkaképviseletben és országszerte 43 viszonteladói üzletben speciális Invitel ADSL csomagokra lehet előfizetést kötni. Az ADSL internet szolgáltatást a cég azoknak ajánlja, akik szélessávú internet elérést szeretnének, de olyan területen élnek, ahol egyelőre nem érhető el a Vodafone HSDPA technológiára épülő szélessávú internet megoldása, vagy valamilyen egyéb megfontolásból kifejezetten vezetékes internet megoldást szeretnének.

Az induláshoz kapcsolódó akcióban a július 31-ig megkötött, és a későbbiekben sikeresen létesített ADSL előfizetések esetében az első hónap havi díját az előfizetőnek nem kell megfizetnie. A szélessávú vezetékes internet szolgáltatást az Invitel biztosítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!