SG.hu

36 ezer szélessávú előfizető a GTS-Datanetnél

A GTS-Datanet az elmúlt hónapokban jelentősen növelte szélessávú internet előfizetői számát, így a cég ADSL ügyfeleinek száma mára elérte a 36 ezret.

A cég sajtóközleménye szerint az ügyféltábor dinamikus bővülése többek között a Yo! Neked szolgáltatás kedvező fogadtatásának köszönhető, amelyre már több ezren fizettek elő. A szélessávú internet kapcsolatot és havidíj nélküli vezetékes telefonszolgáltatást magában foglaló Yo! Neked csomagok jelenleg Budapesten és kilenc vidéki városban - Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Sopronban, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen, Tatabányán és Zalaegerszegen - rendelhetők meg. A tervek szerint a GTS-Datanet a szolgáltatást még az idén elérhetővé teszi Pécsen és Miskolcon is.

A cég 2007 februárjától a Hungarotel szolgáltatási területén is piacra lépett szélessávú internet szolgáltatásával, így a Datanet ADSL a hazai vezetékes fővonalaknak már több mint 80 százalékán elérhető. Jelenleg a cég szélessávú ügyfeleinek közel fele a Budapestet is magában foglaló Közép-Magyarországi régióban él, de a dél-dunántúli és a nyugat-dunántúli régióban is egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a GTS-Datanet ADSL szolgáltatásai iránt. Az új előfizetők között folyamatosan nő a legfeljebb 10 ezer fős településen élők aránya. Ez arra utal, hogy az otthoni internetezés mára nem csak a nagyobb városokban, hanem a kisebb településeken is kedvelt otthoni időtöltési formává vált.

"A GTS-Datanet 2001-ben indította el ADSL szolgáltatását. Az elmúlt hat év munkájának gyümölcse mára ért be: kutatási adataink szerint a GTS-Datanet neve az internettel rendelkező háztartások több mint felének ismerősen cseng, 35 százalékuk pedig kifejezetten pozitív véleménnyel van rólunk" - mondta el Szathmári Géza, a GTS-Datanet ügyvezető igazgatója. "Célunk, hogy ismertségünket kihasználva ADSL piaci részesedésünket a jelenlegi 5,2 százalékról az év végére 6,5 százalékra növeljük" - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BIZ0906 #1
    Nagyon frankó Én is ezt használom :D