MTI

Megházasodott Sergey Brin, a Google alapítója

Saját esküvőjére menyasszonyával együtt úszva érkezett Sergey Brin, a Google egyik alapítója.

Brin a San Jose Mercury News című amerikai napilap beszámolója szerint teljes titokban házasodott össze Anne Wojcicki biotechnológiai szakértővel május elején a Bahama-szigeteken. A mintegy 60 fős násznép tagjaitól származó információk szerint a világ egyik leggazdagabb embere és jegyese egy homokpadon kecmergett ki a vízből a parttól nem messze, míg a többiek hajóval mentek az eskűvő helyszínére. Hagyományos zsidó szertartással adták össze őket, és az újdonsült férj még az új kezdetet jelképező pohártörést sem hagyta ki.


Sergey Brin és Anne Wojcicki

Amikor egy újságíró gratulált Brinnek egy szerdai rendezvényen, az internetmilliárdos, aki gyűrűt sem viselt, közölte, hogy kizárólag szakmai kérdésekről hajlandó beszélni - jelentette az AP amerikai hírügynökség.

Brin és Larry Page, az internetes óriásvállalat másik alapítója 1998-ban, a kezdetek kezdetén Wojcicki testvérétől, Susantól bérelte a Google első székhelyét - egy garázst. Később Susan mutatta be egymásnak a párt. Sergey (illetve akkor még Szergej) Brin egy orosz zsidó család gyermekeként 1973-ban született Moszkvában. A család 1979-ben hagyta el a Szovjetuniót, és az Egyesült Államokban telepedett le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)