MTI

Pitonvadászat folyt a Google irodájában

Hivatalos közleményben számolt be a Google internetes cég arról, hogy 28 ezer négyzetméteres New York-i irodájában pitonvadászat folyt az elmúlt napokban, miután egyik alkalmazottjuk elvesztette kedvenc óriáskígyóját a hivatalban.

A Kaiser nevű, szerencsére még csak egyméteres csúszómászó eltűnéséről vasárnap terjedtek el az első hírek és - tekintettel a dátumra - sokan áprilisi tréfára gyanakodtak. A sikamlós esetről aztán nem is váltak ismertté további részletek mindaddig, de végül Ellen West, a cég kommunikációs felelőse lakonikus tömörséggel bejelentette: "Örömmel közölhetjük, hogy tegnap este Kaiser megkerült".

Az állat tulajdonosa kedden hazavitte a "császárt" a Google irodájából. Hogy miért vitte oda, hogyan szökött meg a piton, hogyan és kik, hányan, milyen kereső programmal kutatták, mindezt nem közölték.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Pistike 007 #6
  Te meg milyen alapon nevezel egy állatot szaros dögnek? Gyönyörűek, ráadásul veszélytelenebb, mint egy kutya. Ha meg egy munkahely ennyire rugalmas, hogy állatokat is be lehet vinni, le a kalappal.
 • Cat #5
  van irodájuk itthon, és nemsokára beszállnak a hazai reklámpiacra is (az etarget kicsit veszélyben érzi magát).
 • csorfab #4
  Googlenél egy álom lehet dolgozni, az biztos...
 • GulaSoft #3
  A google a legistencsászárabb cég. Csak egy kiegészítés a példákhoz: Minden dolgózónak a hét egy napján hobbiprojektel kell foglalkozni. Aztán ha valami bejön, akkor azt továbbfejlesztik. Hogy itthon miért nem nyitnak irodát?? Tele vagyok ötletekkel de nem tudom megvalósítani őket időhiány miatt.
 • kisb92 #2
  Hát, a google híres arról, hogy jól tartja alkalmazottait; szabad házi kedvencet bevinni a munkahelyre. Úgy látszik, neki ilyen házi kedvence van...

  Egy kis ízelítő a szabályzatból:
  '' A cég kaliforniai központjának kiváló munkafeltételeiről már sokat hallhattunk. A főhadiszálláson van gyermekfelügyelet, edzőterem, 11 étterem és számtalan büfé – minden munkahely 50 méteres körzetében van legalább egy ilyen pihenőhely –, mosdók és zuhanyzók – szappan természetesen jár! – és autómosó. S mindez természetesen ingyen. Az alkalmazottak bevihetik magukkal a kutyájukat; ha benzinüzemű autójukról hibrid kocsira akarnak váltani, akkor a cégtől 5000 dollár támogatást kapnak ehhez; ha a nők gyereket szülnek, az első négy hétben 500 dollár jár nekik. És az ingyenesen használható sportlétesítményekről nem is szóltunk még. ''
 • Sliders #1
  Én biztos elbeszélgettem volna a csávóval... szaros dögöt behozza a munkahelyére... milyen alapon...