SG.hu

Instant VoIP a BT-től

A BT bejelentette új szolgáltatását, mely lehetővé teszi, hogy az internetszolgáltatók és a kábelszolgáltatók azonnal és könnyen nyújthassanak VoIP (internet-alapú hangátviteli) szolgáltatást ügyfeleiknek.

A BT IP Voice Managed Service névre keresztelt megoldással a szolgáltatók egyik napról a másikra léphetnek be a hangátviteli piacra anélkül, hogy óriási költségeket vállalva újabb IT és hálózati infrastruktúrát kellene kiépíteniük. A BT redundáns, globális IP hálózatát használva a szolgáltatás amellett, hogy megbízható és biztonságos, rugalmas árképzéssel segíti az új piacra lépők megjelenését.

"Az IP Voice Managed Service "instant" szolgáltatás: az ügyfél azonnal VoIP szolgáltatóvá válhat különösebb befektetés és speciális technológiai ismeretek nélkül - mondta el Karsten Lereuth, a BT Global Telecom Markets elnöke. - Arra törekedtünk, hogy a szolgáltatás nagyon egyszerű legyen. Nem túlzás, hogy bárki, aki képes kezelni a Windows-t, megbirkózik a VoIP szolgáltatás beállításával is. A teljes megoldáscsomagot Microsoft alapokra építettük, így az új belépők, és az új generációra váltó piaci szereplők is könnyen, zökkenőmentesen vehetik igénybe a szolgáltatást."

Karsten Lereuth hozzátette: "A telekommunikáció fejlődésével a szolgáltatók számára a legnagyobb kihívás a működési költségek csökkentése mellett az új generációs megoldások alkalmazása, mert ezek rendszerint nagy befektetést igényelnek, és a szolgáltatók nem lehetnek biztosak a megtérülésben. A BT szolgáltatásával az új generációs hálózat minden előnyét élvezhetik, anélkül, hogy üzleti kockázatot vállalnának."

A rendszer több biztonsági réteget alkalmaz a VoIP tűzfaltól kezdve az úgynevezett munkafolyamat-háttérvezérlőkig. Az egyszerű, webes beállító oldal az ügyfél számára egyszerűvé teszi nem csak a szolgáltatás technikai, hanem pénzügyi vonatkozásainak nyomon követését is.. Az IP Voice Managed Service szolgáltatás a BT 21C szolgáltatáscsomagjának része, mely a távközlési- és adatszolgáltatóknak kínál új generációs megoldásokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!