SG.hu

Már nem kell meghívó a Gmail-ra

A Google bejelentette, hogy mától minden felhasználó számára elérhetővé teszi ingyenes levelezőrendszerét, a Gmail-t Magyarországon.

A Gmail Magyarországon eddig csupán meghívásos alapon működött, mostantól viszont meghívó nélkül is bárki készíthet ingyenes postafiókot magának a www.gmail.com címen. Kutatások szerint az e-mailezés az egyik legnépszerűbb szolgáltatás az interneten, a magyar felhasználók 75%-a használja . A Gmail előnyeit már eddig is tízmilliók élvezték szerte a világon, mostantól pedig a magyar felhasználók is könnyen megismerkedhetnek egyedülálló szolgáltatásaival.

"Amióta csak létrehoztuk a Gmailt, arra törekedtünk, hogy egyre fejlettebb és megbízhatóbb szolgáltatást nyújtsunk az összes felhasználónk számára, miközben megbízhatóan kiszűrjük a kéretlen leveleket és minimálisra csökkentjük a csalási kísérleteket" - mondta el Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője. "A fejlesztések során felhasználóink visszajelzéseire is támaszkodtunk. Nagyon örülünk annak, hogy a magyar felhasználók számára leegyszerűsíthetjük az ingyenes Gmail-postafiókok létrehozását, így nemcsak levelezni, de csevegni is tudnak barátaikkal, ismerőseikkel a Google kommunikációs eszközei segítségével, bárhol is járnak a világban" - tette hozzá Peresztegi Zoltán.

Az e-mail felhasználók legnagyobb problémája eddig postafiókjuk korlátozott befogadó képessége volt. A Gmail alaptulajdonságaiban a régi maradt - jelenleg a felhasználók 2,7 GB-nyi, ám folyamatosan növekvő tárhelyen tetszőleges mennyiségű információt tárolhatnak. A Google mindig is hitt abban, hogy a felhasználóknak lehetőséget kell biztosítani minden fontos üzenet, fájl és kép tárolására. A beépített Google keresőrendszer segítségével hamarabb megtalálhatják, amit keresnek, az üzenetek pedig logikusan követhető párbeszédpanelekben jelennek meg, így egyszerűbb az azonos témáról szóló levelek rendszerezése, felkutatása.

Ráadásul, ha csevegni szeretnének partnereinkkel, a Gmail ablakba integrált "Beszélgetések" funkció segítségével ezt is megtehetik, kihasználva az azonnali üzenetküldő rendszerek előnyeit. A Gmail magától is aktívan védekezik a kéretlen levelek ellen, de a felhasználók maguk is fokozhatják hatékonyságát az “Ez Spam" gomb használatával. A Gmail-es levelek POP-os elérhetőségének köszönhetően bármilyen offline levelezőprogrammal letölthetjük az ide érkező leveleinket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Hegyikecske #13
  hurrá, nagyon jó, nekem már évek óta megvan de örülök h mostmár szélesebb körben is elérhető, így talán lekerül a neva alól a béta felirat is, hisz eddig se volt vele semmi gond.
  go go google :D
 • scnad #12
  Látom, te már megszoktad a [email protected] szolgáltatásokat. Nekem volt szerencsém a DPG -hez is, na az az igazi munkásszálló feeling, viszont ott is azonnali kizárás járt spammelésért ( most már nem biztos ), viszont a GMail -nél még nem olvastam ilyen szabályozásról, viszont eddig nem is tudott minden hülye belépni, aki be tudott, az vagy meghívóval rendelkezett, vagy kicsit dörzsöltebb volt ( nem volt kinn a főoldalon egy hülyebiztos link ). Most viszont fennáll az a veszély, hogy minden [email protected] spammer odaszokik .
 • angol #11
  természetesen előző spot okos scnad - nak ment
 • angol #10
  scnad ! vaze használj fizetős szolgálatatós emilt, te is ingyen használod , beszarok az ilyen arcokon , ha munkásszállón laksz ne csodálkozz ha esténként seggbe kú.nak, költözz saját kéróba
 • Tetsuo #9
  Hm végre! Én egy spambot vok, és már jóideje akartam regisztrálni, de senki :( nem küldött meghívót.
 • csorfab #8
  igen, de láttál már olyat, hogy valaki mondjuk egy spambotnak küldött meghívót?
 • frederick01 #7
  Eddig is volt mindenkinek 100 meghívója, szóval eddig is boldog-boldogtalan regisztrálhatott, és akármilyen címet csinálhatott. Szal nemértem a problémádat. :)
 • TH448 #6
  Hát, tudod, én pár éve jártam úgy, elolvastam, milyen jó, google keresés, és volt egy oldal, ahonnan a linkről mehetett is a reg. Szóval eddig is csak annak nem volt, aki nem akart...
 • GABOR16 #5
  Már fél ével ezelött ki lehetett cselezni a meghívásos rendszert.
  Csak jelentkezést kellett kezdeményezni a googleAdsense rendszerre, ami csak akkor megy, ha van gmail-os e-mail címe a felhasználónak.
  Ha nem volt felajánlotta a létrehozást.
  Miután létrehoztad, senki nem kötelezett az Adsense rendszer regisztrációs lapjának a további kitöltésében... Gyak.: lett egy gmail-os cím meghívó nélkül.
 • HaDes007 #4
  a pop3nak örülük. már be is állítottam, hogy az inviteles fiókomról lehozza a leveleket gmailbe...

  egyember1: hát nem. odakinn az regelt aki akart.