SG.hu

Az AT&T Williams fő szponzora a Lenovo lesz

A Lenovo bejelentette, hogy a Forma 1-es világbajnokságban versenyző AT&T Williams csapat szponzora lesz. A Lenovo bejelentésére a csapat 2007-es versenyautójának bemutatásakor, a Williams Oxfordhoz közeli központjában került sor.

A cég számítógépes technológiáját az AT&T Williams csapat mindenféle területen használni fogja, a gyújtásellenőrzéstől a versenyek lebonyolításán át a különböző nyilvántartások vezetéséig, logója pedig előkelő helyre kerül Nico Rosberg és Alexander Wurz 2007-es versenyautóján. "Ismerve a Lenovo asztali számítógépeinek és ThinkPad notebookjainak innovativitását, megbízhatóságát és teljesítményét, meg vagyunk győződve róla, hogy a legjobbal lépünk szövetségre." - mondta Alex Burns, a Williams csapat ügyvezető igazgatója.



A Forma 1 adat- és számításigényes sport, a csapatok jelentős figyelmet és összeget fordítanak az innovációra és fejlesztésre, ráadásul erősen függ az információs technológiától. Az AT&T Williams-nek nagy teljesítményű és megbízható számítógépekre van szüksége a Lenovo-tól.

Az AT&T Williams csapat tevékenysége minden területén alkalmazza majd a Lenovo számítógépeit, és egy notebook szerves részét képezi majd a Forma 1-es autó elrajtoltatásának minden verseny, edzés és tesztelés előtt. A Lenovo számítógépei támogatják majd a sofőröket a köridők kielemzése, a vezetőséget a marketing, a logisztika, az utazások és a versenyek tervezése során, a hálózatokkal, és nyilvántartásokkal kapcsolatos folyamatok, az emberi erőforrások, a pénzügy és a stratégia területén, továbbá az ügyfelekkel, szponzorokkal és beszállítókkal való kapcsolattartásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Visor #1
    Akár vissza is térhet az élmezőnybe a Williams. Tavaly elég csúnyán elbuktak. Bár a Toyota motorok elég gyengék sajnos, úgyhogy ehhez komoly aerodinamika kell.