MTI

Skype - a megtakarítás csak a kezdet

A Skype for Business szolgáltatás nagy népszerűségre tett szert a vállalati ügyfelek körében, mivel használatával pénzt és időt lehet megtakarítani és kényelmes lehetőséget nyújt a kapcsolattartásra.

A vállalati ügyfélkör mindig is jelentős részét adta a Skype használók családjának és jelenleg több mint 30 százalékát teszi ki a 171 milliós globális közösségnek. A cég 250 vállalat körében végzett legutóbbi felmérése azt mutatja, hogy 95 százalékuk költségmegtakarítást ért el, 80 százalékuk szerint pedig a Skype használata javította alkalmazottaik hatékonyságát.

Egyikük például, a neves építészeket képviselő vezető nemzetközi építészeti iroda Lewis & Hickey, amely nemrégiben vezette be a Skype rendszerét londoni és prágai irodáiba, arról számolt be, hogy az első Skype hívás lebonyolítása óta 7,6 százalékkal sikerült visszafognia telefon költségeit és ezt a közeli jövőben 50 százalékra kívánja növelni.

A felmérés szerint a vállalatok 62 százaléka úgy ítéli, hogy a Skype használatával javult az ügyfeleivel folytatott kommunikáció és 75 százalékuk szerint pedig szorosabb együttműködés alakult ki munkatársai között a Skype egyszerű használhatóságának köszönhetően.

A most bemutatott új funkciók mellett a Skype egyszerűsítette a Skype telepítési eljárását is a vállalati felhasználók számára. A Skype most már egyszerűen telepíthető egyszerre több számítógépre is a Windows Installer (közismert nevén: MSI) alkalmazással, ami több lehetőséget ad az IT adminisztrátoroknak a vállalati hálózaton futó Skype kommunikáció menedzselésére.

Egy online kezelő felület áll a vállalati felhasználók rendelkezésére a legolcsóbb SkypeOut(TM) vezetékes vagy mobil hívás kezdeményezésére alkalmas egyedi Skype számla lokalizálásához, amely egyúttal áttekintést is ad az így elért összköltségekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!