MTI

Fortune: a Google a legjobb munkaadó

A Google a legjobb munkaadó az Egyesült Államokban a Fortune gazdasági magazin legújabb felmérése szerint. Ezzel az amerikai internet böngésző kiszorította az eddig az első helyen álló Genentech biotechnológiai céget.

A Google egyebek mellett ingyenes orvosi ellátást, masszázst, ruhatisztítást, sofőrszolgálatot nyújt alkalmazottainak. A Fortune tíz éve készít listát a legjobb amerikai vállalatokról, ezen idő alatt 18-ról 82-re emelkedett a távmunkát lehetővé tevő cégek száma, s a 100 legjobb vállalat közül legalább egyharmadnál van munkahelyi gyermekfelügyelet. A legutóbbi felmérésben 446 cég 105 ezer dolgozóját kérdezték meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BlackRose #4
    Most... 2006-ban az a mese volt (a CNN-en), hogy a Google megveszi a cégemet (ahol én dolgozok), viszont valahogy elhalgattak vele... na de ki tudja, nem haragudnák meg, habár a cégem is hasonló... ott is elég jók a feltételek, persze sofőrszolgálat azért nincs, de az már lehet, hogy egy picit túlzás is? :)


    http://media.podtech.net/media/2006/11/PID_001475/Podtech_google_kirkland.mov
  • OliApa #3
    A szemét kapitalisták! Nyúzzák a dolgozók bőrét . . .
  • Atomy #2
    Dolgoztam már pár helyen, egyetlen egynél volt ingyenes wellness, a többinél a legnagyobb kedvezmény az volt hogy kussolhattunk ha nem tetszett valami. Illetve a "nem kötelező itt dolgozni" motivációs program is nagyon népszerű mindenhol. Van még hová fejlődni szerintem :)
  • ssdb #1
    hehe :D ez teccik Google-nél fok dolgozni ;)