Specker Balázs

BBC-tartalmak legálisan a BitTorrenten

A nemrég elindított Zudeo lehetővé teszi a szolgáltatóknak, hogy a tartalmakat nagyfelbontásban vagy DVD-minőségben tegyék közzé és terjesszék az interneten. A BBC tartalmai a jövő év elején kerülnek föl az Azureus új platformjára.

A BBC Wordwide a jövőben licencelni kívánja nemzetközi sikersorozatait a szolgáltatás amerikai felhasználóinak is - olvasható az Azureus sajtóközleményében. A kínálatban fellelhető lesz a Vörös törpe (Red Dwarf), a Strange and Invasion Earth, valamint a tengerentúlon szélessávon most debütáló Angolkák (Little Britain), Ki vagy, doki? (Doctor Who), Waczak szálló (Fawlty Towers), Páran párban (Coupling), A külsőre adni kell (Keeping Up Appearances), illetve a League of Gentlemen and Ideal epizódjai is. A hírek szerint az elkövetkező hetekben újabb hasonló megállapodásokra lehet majd számítani.

"A BBC Worldwide megérti a színes szórakozási lehetőségek melletti elkötelezettségünket, illetve, hogy minőségi tartalmat szolgáltassunk sokrétű nemzetközi közönségünknek" - mondta Gilles BianRosa, az Azureus vezérigazgatója. "Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy ilyen kiterjedt rajongói bázissal bíró műsorokat vehetünk kínálatunkba, valamint hogy egy új generációval ismertethetjük meg a BBC Worlwide kultuszsorozatait új szórakoztatói platformunkon keresztül."

"Izgatottak vagyunk, amiért szövetségre léphetünk az Azerussszal, és e formabontó terjesztői csatornán tehetjük elérhetővé a tartalmakat" - adott hangot derűlátásának Beth Clearfield, a BBC Worldwide digitális médiáért és programvezetésért felelős alelnöke. A közeljövőben már p2p-es streamingre is lehetőség nyílhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GregSB #8
    Nem csinál másik műsort, Jan 28.-án indul a Top Gear következő évadja.
  • Petys #7
    Sztem is a Top Gear a legjobb, meg van egy másik kedvenc komédiám, a My Family (ha jóltudom) de a cikkben felsoroltak feléről mégcsak nem is halottam... (igaz nem sűrűn nézem a BBC-t)
  • Cactus #6
    ŐŐŐ, úgy látom mindenki a Top Geart szereti :)
    Én annyira nem vagyok rendszeres néző, mi volt ez a baleset?
  • DjDano #5
    annak kéne örülni, hogy lassan minden pénzessák megveszi kilóra a torrent klienseket?
  • gakoska #4
    jaja, tényleg top gear kéne, de ha jól tudom azt most nem forgatják a dragsteres baleset óta, viszont jeremy csinál vmi másik autós műsort ha jól tudom...
    karácsony alkalmából viszont letöltöttem az összes 8 évad top geart az aszfaltos oldalról, free leech rulz :D:D:D 30 giga volt :D
  • sgbo #3
    azért a waczak szálló nagyon jó (bár nekem mind a 12 rész megvan DVD-n).
  • HunGreg #2
    Top Gear kéne nekünk..:) Nem ezek..
  • masek #1
    bázz, most lett vége a gépemen a red dwarf 5-ös szezonjának..
    feljövöjk ide kicsit olvasgatni, erre az első hírben belebotlok, pedig nem is igazán hallottam róla eddig a magyar médiában.

    az árak vajon milyenek lesznek?