Berta Sándor

Luxus mobiltelefonok karácsonyra

A Sayn Design új luxus készülékeinek alapjául a Nokia 8800-as családjába tartozó modellek szolgálnak.

A németországi Ambergben található vállalat oldalán található információkból kiderül, hogy a dizájnerek csak a már jól bevált készülékeket használják fel, a kiválasztott mobiltelefonokat pedig kizárólag kézzel díszítik.

A díszített termékeket csak kis szériában gyártják és a munkát végző mester egy külön minősítőoklevélben vállal négy év garanciát a munkájára. Ebben az oklevélben sorolják fel azokat a karbantartási munkákat is, amik benne foglaltatnak az árban.

A cég vállalja, hogy egy, illetve két évig tisztítja a készülék felületét, illetve magát a mobiltelefont, ezenkívül ezen idő alatt ellenőrzik a termék működését, frissítik a szoftvereket, kérésre új háttereket is letöltenek. Két éves garancia választása esetén pedig kicserélik a hibás és a műanyag alkatrészeket. Ezenkívül az oklevélben szerepel a telefonhoz felhasznált arany tisztasági foka, a beépített drágakövek minősítése, a gyártó ország megnevezése, a sorozatszám és a díszítés módja.

Itt tényleg csak a képzelet és a pénztárca szab határt a kívánságoknak, bárki elkészíttetheti egyedi mobiltelefonját. Választható tetszőleges képek vagy szövegek gravírozása, különböző kézzel készített fémdarabok beépítése, legfeljebb 1800 különböző gyémánt és drágakő felhasználása, és a nekünk tetsző színárnyalat kiválasztása. Ezenkívül dönthetünk úgy is, hogy egy saját korlátozott sorozatot hozunk létre, a cél, hogy az adott készülék teljesen megfeleljen a mi igényeinknek és a világon páratlan legyen. December óta elérhető egy plusz szolgáltatás is, amelynek keretében mindenki elkészítheti - virtuálisan - a neki tetsző készüléket.


A Sayn Design új készülékcsaládjai a Diamond de Luxe és a Diamond S-Edition neveket kapták. A Diamond de Luxe termékek aranyozottak, és egy vagy két drágaköves koronával díszíthetők. Minden korona legalább 0,36 karátos gyémántból áll. Kérésre választhatunk plusz gravírozást is. Egy koronával egy készülék 2700, két koronával már 3200 eurót kóstál. A sorozatból összesen 1000 termék készül.

Andreas Migotz ügyvezető elmondta, hogy a Diamond S-Edition még csak tervek szintjén létezik, de azt már tudni lehet, hogy az ebbe a családba tartozó mobiltelefonokat legalább 150 gramm arannyal és minimum 2,1, maximum 12 karátos drágakövekkel díszítik majd. Diamond S-Edition termékekből összesen 100 darabot készítenek, és persze az ár is ennek megfelelő, 12 500 euró lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daveee #11
    rendeltem egy iyen telot, nemsoká itvan :P:P:P:P:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • Tothenkopf #10
    inkább egy rolex
  • F1re #9
    en 3200euroert 5ot vennek zsebbol kezpenzbe fizetnek :D
  • cucumbira #8
    Hát én nem tudom, h miért olyan jó ez a telefon...
  • Mike at home #7
    ennél van jobb is
    gomb megnyom, és bárhol rendelkezésünkre áll egy team éjjel-nappal
    "jaj elfelejtettem hogy holnap a Bahamákra kell utaznom", és már ott is a magángép másnap

    van ennek vmi neve a Nokiánál, de most nem jut az eszembe
  • Daveee #6
    má bocs, világ legjobb teloja között van a 8800, és ez a fajta uj kiadás, az a neve hogy nokia 8800 sirocco edition
  • Daveee #5
    apum kedvenc teloja
  • kuci06 #4
    de miért pont a 8800-t tuningolták fel???
    Ha már luxismobil, akkor sztem belül is a legjobb legyen(pl se k800i, wagy nokia n93)
  • Morden23 #3
    Ez nagyon prosztó. Az a jól észrevehető "LIMITED EDITION" a legjobb az egészben. Nem lenne egyszerűbb rajta hagyni az árcédulát, mint újgazdag cigányok a videokamerán?
  • Imation #2
    Nagyon parasztosan mutat úgy hogy rajta marad a nokia felirat. Nehogy má úgy nézzen ki a telefonon mint több millió másik ,wazzeg!