MTI

Gyermekpornó-videó ügy Spanyolországban

Gyermekpornó-videók internetes terjesztésének gyanújával tartóztatott le négy embert a spanyol rendőrség - közölte ma a belügyminisztérium.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nyomozás azután kezdődött, hogy egy madridi férfi eredetileg egy népszerű rajzfilmet akart letölteni az eDonkey fájlmegosztó hálózatról, ám ehelyett egy gyermekpornó-felvétel birtokába jutott. A nyomozók megvizsgálták a szóban forgó hálózatot, és kiderítették, hogy mely felhasználók terjesztették a felvételeket. A 26 és 40 év közötti elkövetőket négy spanyol városban vették őrizetbe. Letartóztatásuk során a rendőrség számítógépes merevlemezeket, DVD-ket és CD-ket foglalt le.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • avman #3
    érdemes lenne beírni a mjúlba pl a child szót. aztán pedig nézni a találatokat és h milyen névvel futnak. elég meglepő eredmény, bár soha nem mertem meggyőződni a találatok valódiságáról. jobban tennék, ha ilyennel lennének elfoglalva a hatóségok, nem pedig szerzői jogtévesztő lobbit kiszolgálva veszedelmes szerzőijogsértegető illegális letöltők/megosztók üldözésével.
  • Cat #2
    szerintem sgn nem is fogsz soha zsebesekről olvasni, mert nem kötödik a lap tematikájához. Max. akkor, ha számítógépet lopnak.
  • szombi #1
    már csAk pedofilok és terroristák vannak.
    zsebesek nincsenek