SG.hu

Egyjelszavas azonosságkezelés az Oracle-től

Az Oracle azonosságkezelő megoldása a felhasználók számára mind a webes, mind a nem webes alkalmazásokhoz egységes egyszeri bejelentkezést és hitelesítést biztosít.

Az Oracle bejelentette az Oracle Enterprise Single Sign-On Suite kereskedelmi forgalomba kerülését, amely az Oracle Identity Management azonosságkezelő megoldásának részeként érhető el. A megoldás az egyszeri bejelentkezés, a hozzáférés-vezérlés és a jelszóadminisztráció révén hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi gyakorlatilag minden webes és nem webes Oracle alkalmazás illetve bármely más nem Oracle alkalmazás biztonsági felügyeletét.

Nagyszámú meglévő alkalmazásaik és a jogszabályi megfelelőséggel szemben támasztott követelmények miatt elsősorban pénzügyi szolgáltatók, egészségügyi és kormányzati intézmények, távközlési és más szervezetek vehetik hasznát az Oracle Enterprise Single Sign-On Suite képességeinek. A programcsomag egyszeri bejelentkezést kínál mind nagygépes, mind kliens-szerver és webes alkalmazásokhoz.

Az alkalmazásegyüttes révén a szervezetek biztonságos hozzáférést nyújthatnak a vállalati erőforrásaikhoz anélkül, hogy a felhasználóknak minden egyes rendszerhez és alkalmazáshoz külön jelszavakat és hitelesítési adatokat kellene fejben tartaniuk. Az ügyfelek a több alkalmazásjelszó használatával járó kockázatokat és erőforrásigényeket csökkentve fokozhatják a biztonságot, növelhetik a felhasználói élményt és csökkenthetik a költségeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!