SG.hu

21 iF Design díjat kapott az LG

Az LG Electronics 21 terméke részesült a rangos "iF Design Award 2007" díjban. A koreai cég tavaly 11 díjat kapott, így az idén kétszer olyan sikeresnek bizonyult, mint múlt évben.

Szintén ebben az évben az LG rekordot döntött 20 darab "Red Dot Design 2006" díjával, valamint elnyerte a Red Dot "Design Team of the Year" elismerését, amelyet rajta kívül eddig mindössze egyetlen ázsiai cég kapott meg. Az évente átadásra kerülő iF product design award az egyik legelismertebb design díj Európában. Az idén díjazott LG termékek között megtalálható a "Fantasy" monitor sorozat, Virtual 5.1Ch házimozi rendszer, 3 ajtós hűtőszekrény és számos mobilkészülék.

"Mi az LG-nél határozottan elköteleztük magunkat, hogy nagyszerű formatervezésű készülékeket hozunk létre és ezt az iparág szereplői is felismerték" - mondta Sang Young Shin, az LG digitális készülékek design laboratóriumának alelnöke. "A designt saját védjegyként értelmezzük technológiánkban, ezért válhatott az LG egyszerű gyártóból globális vezetővé az innovatív termékek piacán, ahol minden ember megtalálhatja az életstílusának megfelelő LG készüléket."

Fantasy monitor (L1900R)

Az L1900R félköríves talapzata az örökkévalóság és a kommunikáció kettősségét hivatott kifejezni. Az érintésérzékeny gomb megnyomásával a LED szekvenciálisan lép működésbe, amely olyan hatást kelt, mintha köröket írna le a levegőben. A képernyő bekapcsolásakor a monitor automatikusan beállítja a fényerőt.


A pazar és tiszta képek megjelenítése érdekében az LG minimalista designt alkalmazott. Igényes kialakításuknak köszönhetően a monitorcsatlakozók egyetlen kábelként érkeznek ki a készülékből, így nem kell bajlódnunk az asztalon kígyózó kábelrengeteggel. A ragyogó, minőségi váz ABS műanyag befecskendezésével készült, külön fényezés nélkül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!