Berta Sándor

Új Samsung mobil - főszerepben a zene

Az SGH-E250-et kifejezetten a zenét szerető felhasználóknak ajánlja a dél-koreai elektronikai vállalat. Számos funkció biztosítja a tökéletes zenehallgatást.

Az SGH-E250 igazi sokoldalú zenelejátszó, hiszen egyaránt támogatja az MP3, az AAC, az AAC+, az e-AAC+ és a WMA fájlformátumokat. A készülékbe épített MP3-lejátszó offline módban is működik, és szintén fontos kiegészítő az integrált FM rádió. Az audiofájlok sztereóban való lejátszását teszi lehetővé az A2DP Bluetooth-funkció, amelynek segítségével a lejátszott zeneszámokat akár a mobiltelefonhoz vezeték nélkül kapcsolódó fejhallgatóval is meghallgathatjuk. A Bluetooth-portnak köszönhetően továbbíthatunk a mobiltelefonra és onnan más készülékekre fájlokat, képeket vagy zeneszámokat is.

A mobiltelefon támogatja a Java-platformot, illetve természetesen küldhetünk és fogadhatunk vele SMS-eket és MMS-eket is. A készülék 10 megabájt beépített memóriával büszkélkedhet, de a tárolókapacitás tetszőlegesen bővíthető Micro-SD memóriakártyák segítségével.


Samsung SGH-E250

A Samsung a termékhez mellékeli az uTrack nevű szoftvert, amely a telefon ellopása után lehet hasznos. Amennyiben ugyanis ellopják a készülékünket és kicserélik benne a SIM-kártyát, akkor az SGH-E250 automatikusan küld egy SMS-t egy előzetesen megadott telefonszámra. Az üzenet tartalmazza az új SIM-kártyához kapcsoló telefonszámot, így elvileg nagyon gyorsan le lehet fülelni a tolvajt.

A mobiltelefonba beépített kamerájának maximális felbontása 800 x 600 képpont és a felvételek készítésénél legfeljebb négyszeres digitális nagyítást alkalmazhatunk. A 100 x 50 x 14 mm méretű és 81 gramm súlyú eszköz TFT-kijelzője 2 colos és 128 x 160 pixeles maximális felbontás mellett legfeljebb 65 536 szín megjelenítésére képes. A Samsung SGH-E250 támogatja a 900, az 1800 és az 1900 MHz-es GSM-hálózatokat, valamint az EDGE-technológiát. Maximális készenléti ideje tíz nap, míg a beszélgetési idő 5 óra. A dél-koreai cég új terméke november végétől lesz kapható, előreláthatólag 199 eurós bevezető áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • JGeriii #11
  Nem lehet rá játékot tenni.Csak ha wapról szeded le és onnan telepíti..ez ilyen:S
 • once #10
  Üdv! samsung e250-em van. nekem 512-es van benne(Nokia) működik!
  Nem tudok megnyitni egy játékot se vele. Legyen az jad vagy jar most milyen játék kell rá? és hová vigyem bele a telefon memóriájába vagy memóriakártyára is lehet? és milyen mappába vagy ez mind1? eddig egy játékot sem ismert fel se alkalmazást.
 • Cekrény #9
  hali, engem az érdekelne, hogy meddig lehet bővíteni a telód? nem találtam sehol leírást, hogy 512-es 1 vagy 2 gigás memória kártyát lehet tenni.
  Előre is köszönöm
 • tomik7 #8
  sziasztok!
  nem tudja valaki hzogy lehet samsung e250-re játékot tenni?
  valaki irjon!!!
 • Sz Matyi021 #7
  Sziasztok! Lenne egy kérdésem, most vettem egy samsung x510-es telót, végül is nem tud vmi naon soakt de nekem nem is az a lényeg, csak azért jó lenne egy-két dallam csengőhangnak, pár kép, és van géphez infra portom, de nem jó a telefonnal , nem kompatibilis, nem lehetne vele vmi csinálni h az legyen ? előre is kössz.
 • bermuda3 #6
  nem vmi nagy szám a teló csak a bővíthető memória az ami ér benne vmit. (perzse a többi dolga se a legrosszabb csak ááámindegy nemtom elmondani)
 • KIP #5
  Ez azért kissé lehangoló az X700-ashoz képest, ami 1,2Mpixeles kamerával bir és a kijelzője meg 262k szint tud, plusz én még toltam bele egy 1GB-os MicroSD-t hogy elférjenek az MP3-ak :)
  http://mobilarena.hu/cikkek/2005-12-05/samsung_x700_egyszeruen_samsung/oldal_2.html

  Azért visszafele szvsz nem kellene fejlődni, nade mind1is...:)
 • CrazyTomcsy #4
  De ezért poénos, hogy egy ilyen telefonba még bele mernek rakni ilyen kijelzőt...
  Az én 3 éves motorola v525-ömnek is 176*220 a felbontása 65k színnel... De sajna elég sok telefonnál van ez így, hogy nem bírnak egy szép kijelzőt belerakni, pedig szerintem egyáltalán nem mind1, hogy mit nézünk. Na mind1
 • raingun #3
  "kamerájának maximális felbontása 800 x 600"
  "TFT-kijelzője 2 colos és 128 x 160 pixeles"

  Akkor ez a d900 egy meglehetősen sovány verziója, igaz a ára is sobányabb...

 • Loverman #2
  mondjuk 10 mega az nem sok...