SG.hu

Oracle támogatás a WWF-nek

Az Oracle Hungary csatlakozott a WWF Magyarország támogatói közé, így járulva hozzá a hazai természet megóvásához.

A WWF Üzleti Klubja a WWF Magyarország fennállásának 10 éves évfordulója alkalmából alakult meg 2001-ben, az üzleti élet szereplőinek kínálva lehetőséget Magyarország természeti értékeinek megőrzéséhez. Az Oracle a megállapodás értelmében arra ösztönzi munkatársait, hogy adománygyűjtő program keretében támogassák a WWF Magyarország tevékenységét. Ezenkívül a cég tervezi, hogy bekapcsolódik a WWF programjaiba önkéntes munka keretében, valamint elősegíti a szervezet ismertségét a saját oktatási programjainak keretében is.

Az Oracle a WWF Magyarország támogatásával - a természet védelmével - egy újabb területen próbál értéket teremteni, és támogatni a cég hazai leányvállalatának otthont adó környezetet. A vállalat eddig az oktatás terén általános- és középiskolai, valamint egyetemi programokkal, az egészségügy terén egy gyermek rohamkocsi létrehozásához nyújtott segítséggel, illetve a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás centrumában végzett rendszeres felújító munkákkal támogatta a helyi közösségeket.

"Olyan szervezetet választottunk, amelyen keresztül a legszükségesebb pontokon és szakemberek segítségével támogathatjuk a magyarországi természetvédelmet, így reményeink szerint az üzleti filozófiánknak megfelelően e téren is a leghatékonyabb megoldást választottuk egy probléma megoldására"- nyilatkozta Füzes Péter, az Oracle Hungary ügyvezetője a szerződés aláírása alkalmából. "Az anyagi támogatáson túl terveink szerint kollégáink személyesen is részt fognak venni a WWF hazai programjaiban." - tette hozzá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!