SG.hu

Az Oracle megvásárolta a MetaSolv Software-t

Megnyitotta kapuit az Oracle OpenWorld, az Oracle globális üzleti és technológiai konferenciája.

A san franciscoi Moscone Centerben csütörtökig zajló eseményen a vállalat ügyfelei és partnerei - összesen több mint 41 ezer látogató - vesz részt, és további 100 000 látogatót várnak az Oracle OpenWorld Online weboldalon a rendezvény ideje alatt. A rendezvényen az Oracle többek között bejelentette, hogy felvásárolja a MetaSolv Software-t, a hírközlési és médiaágazati szolgáltatói üzemviteli rendszereket támogató megoldások vezető szállítóját.

A MetaSolv egy sor terméket kínál a szolgáltatói üzemvitel támogatása terén a hírközlési szolgáltatók részére, amelyek a szolgáltatáskonfigurálás, a hálózati műszaki nyilvántartás és az aktiválás területeit is lefedik. A MetaSolv szabványokra épülő megoldásai minden szolgáltatástípust támogatnak, beleértve az új generációs IMS, VoIP, IPTV, IP VPN, szélessávú és mobil szolgáltatásokat, illetve a hagyományos hang- és adatátviteli szolgáltatásokat.

A készpénzes felvásárlás részvényenként 4,10 USD áron, összesen mintegy 219,2 millió USD értékben történik meg. A megállapodás a részvényesek jóváhagyása és a hatósági engedélyek megszerzése után várhatólag 2006 végén vagy 2007 elején válhat véglegessé.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!