Berta Sándor

Októberben jön az IE 7 végleges verziója

Az IE 7 végleges változata először külön letöltésként lesz elérhető, majd később már a Windows Update funkciója keretében bárki letöltheti.

Heteken belül megjelenik a Microsoft böngészőjének új, immár végleges verziója - derült ki Scott Graff, a redmondi cég programmenedzserének blogbejegyzéséből. A Microsoft egyúttal azt kérte a weboldalak üzemeltetőitől, hogy újra ellenőrizzék, portáljaik kompatibilisak-e az új böngészővel. Ezt segíti egyébként az a két alkalmazás is, amit a vállalat letölthetővé tett: az Internet Explorer 7 Readiness Toolkit és az Application Compatibility Toolkit. Ezeket egészítik ki a Microsoft Fejlesztői Hálózatán elérhető információk is.

Ezenkívül a cég hozzáférhetővé tett egy külön alkalmazást, melynek célja, hogy megakadályozza a vállalatok számítógépein a Windows Update funkció segítségével az IE 7 automatikus feltelepítését. Az IE 7 jelenleg csak és kizárólag az SP2-vel ellátott Windows XP, a Windows XP x64 és a Windows Server 2003 operációs rendszerekkel kompatibilis. A Windows Vistába egy némileg továbbfejlesztett változata kerül majd be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • drizzt1666 #3
    Már várom, h a kedvenc oldalamon mennyivel előbb fog megjelenni, mint azt hivatalosan közölnék a nagyérdeművel :D
  • god25 #2
    Firefox forever.... cool.... :D
  • BandiG #1
    Hogy ez milyen jo lesz! Felhasznalokent ezt hasznalom mar egy ideje kenyszerusegbol, de pl a javascriptes menuvel rendelkezo oldalak nem hasznalhatoak vele. Egyik cegnek keszitettem weboldalt 1,5 eve,minden bongeszovel tok jo, ezzel meg 5cm-rel jobbra jelenik meg a menuje.