SG.hu

Októberben jön a fehér csokimobil

Az LG Electronics Magyarországon is bevezeti a Black Label sorozat második tagját, a hűvös fehér színű Chocolate Phone-t.

A telefon számos országban elődjét követve szintén az eladási listák élén áll. Hazánkban a sorozat eddigi nagy sikerét a több mint 5000 eladott fekete csoki mobil példázza és az LG Electronics Magyar Kft. vezetősége hisz a fehér csoki sikerében is.

Klikk ide!
Klikk a képre a nagyobb változathoz

A KG800 néven is ismert telefon fehér felületén, a korábban már megismert vörös színnel világító érintőgombos kijelzők csak a készülék használatakor világítanak. Technikailag a Chocolate Phone-nal azonos paraméterekkel rendelkezik. A készülék környezetbarát és az Európai Unió tanúsítványát is elnyerte, amiért megfelel az Európában júliusban hatályba lépett, veszélyes anyagok eltávolításáról szóló szabályozásnak.

A tanúsítvány elnyerése érdekében az LG a Chocolate Phone számos tulajdonságát továbbfejlesztette. A nyomógombokat alumíniummal és ónnal borították. Más alkatrészeket, melyek veszélyes anyagokat tartalmazhattak, nem toxikus anyagúra cseréltek le. A cég ezen túlmenően ólommentes forrasztóanyagot használt a PWB (Printed Wired Board) elem részeinek rögzítéséhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!