SG.hu

Egymillió példányban kelt el a Nokia 3250

A Nokia 3250 zenetelefonból alig három hónap alatt egymillió példányt adtak el, így a készülék háromszoros platina lett.

2006 márciusi debütálása óta a Nokia 3250 zenetelefon villámgyorsan a legkeresettebb nyári felszereléssé vált. Az egyedi formatervezésű készüléken akár 750 dal elfér (1 GB-on) és két megapixeles kamera áll a felhasználók rendelkezésére.Műszaki jellemzőit tekintve a Nokia 3250 zenetelefon az S60 szoftver harmadik kiadásán és a Symbian operációs rendszeren alapul, amelyen az okostelefon sokoldalú, hordozható, és számos digitális zeneformátumot, többek között MP3-at, WMA-t, M4A-t, AAC-t, és eAAC-t kezelő zenelejátszóvá alakul. Ráadásul a szoftver harmadik kiadásán a felhasználók meg is vásárolhatják a zenéket.

A 3250 szállítása 2006 márciusában indult, a készülékeladások pedig kevesebb mint négy hónap alatt elérték az egymillió példányt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • benczurzs #7
  Azért, most akármit mondasz, megnyugtattál, már azt hittem én vagyok lemaradva.
 • zidder #6
  Köszi a tippet.
 • Ulkesh #5
  Zidder:
  A készülékbe RS-DV MMC memóriakártya kell, ez azt jelenti, hogy mindkét feszültségtartományban tud működni. A Nokiához annyi a köze, hogy néhány mobiljához ezt választota mert kisebb a fogyasztása. Memóriakártyát nem gyárt a Nokia max. csak felcimkézi.
  Nem kötelező Nokia cimkés kártyát venned, választhatsz több tucat gyártó termékek közül, itthon is több cég forgalmazza ezeket és elenyésző az árkülönbség a normál és a DV-s MMC között..
 • pedrohsi #4
  itthon egyetlen típusból 1 millió?
 • benczurzs #3
  Ez most nem világos
  Ugye a világon kelt el 1 millió darab,
  és nem Mo-n ? Vagy mégis ?
 • zidder #2
  Szörnyű 1 telefon... memkártyák nem mennek benne, hacsak nincs rajta Nokia felirat, valószínűleg aza 0.3v feszkülönbség az oka...
  Kapják be!!! 3x annyit fizetni ugyanazért a kártyáért csak azért mert Nokia van ráírva!!!
 • DjDano #1
  Nagyok király ez a teló, és a tudása sem utolsó, nem csoda ez a nagy siker