SG.hu

WellnessCafe: fogyókúrás portált indított a Sanoma

WellnessCafe néven új internetes portált indított a Sanoma Budapest. Az új site teljes körű, személyre szabott, ingyenes fogyókúra- és életmód-tanácsadást kínál az érdeklődőknek. A WellnessCafe az első számú hazai fogyókúrás site, amely felöleli a diéta, a táplálkozás, a mozgás, a testépítés, a rekreáció, a stresszoldás, a lélekápolás és a wellness tematikáját.

A WellnessCafe legfőbb célja, hogy bemutassa azokat a módszereket, amelyekkel bárki megteheti az első lépést az egészséges életmód felé. A honlap egyedi lehetőséget kínál az olvasóknak arra, hogy nyomon kövessék diétázásuk eredményeit. A látogatók online naplót vezethetnek, amelyben grafikonok segítségével figyelhetik, hogyan fogynak, összeállíthatják az ízlésüknek legmegfelelőbb diétatervet. A terv alapján a portál bevásárló listát állít össze, hogy még egyszerűbb legyen az alapanyagok beszerezése, a diéta betartása. Ugyancsak az online napló részeként az oldalra látogatók blogot vezethetnek, elmenthetik kedvenc receptjeiket, írásaikat.

A WellnessCafe különös figyelmet szentel annak, hogy a diétázókat egyetlen pillanatra se hagyja magára. A diétázók közösségét a Fórum fogja össze, ahol a fogyókúrázók megoszthatják egymással diétás élményeiket, bátorítást kaphatnak és adhatnak sorstársaiknak a fogyókúra alatt.

A szolgáltatások között találhatók még különféle testi és lelki fittséget mérő kalkulátorok - többek közt testtömegindex-kalkulátor, GI-, energialeadás-kalkulátor -, tesztek, valamint a Tudás-tár lexikon is, mely a wellness világával kapcsolatos tudnivalókat tartalmazza. A portál rovataiban a Wellness, a Mozgás és a Diéta témájában szakértők segítenek abban, hogyan maradjunk fittek, és hogyan tartsuk meg ideális súlyunkat. Az oldal a népszerű Wellness magazin aktuális cikkeit is tartalmazza.

A folyamatosan frissülő, megújuló oldal tudásbázisát szakemberek készítik. Edzők, dietetikusok, pszichológusok, táplálkozási szaktanácsadók egyénre szabott edzéstervet, étrendet állítanak össze, és aktívan segítik azokat, akik az egészséges életmódra törekszenek. A saját, egyénre szabott étrend összeállításában pedig a portál gazdag receptgyűjteménye is segít.

A portálra látogatók ingyenes állapotfelmérő teszt kitöltésével foghatnak hozzá az életmódváltáshoz, a fogyókúrához, és részletes, szakértők által elkészített értékelésből tudhatják meg, hogy milyenek a jelenlegi táplálkozási szokásaik, mit rontanak el, miben kellene változtatniuk, és melyek azok a diéták, amik céljaik eléréséhez a leghatékonyabbak. A WellnessCafe a legismertebb fogyókúra-programokkal - azok előnyeivel és hátrányaival - ismerteti meg az oldalra látogatókat. Azoknak pedig, akik nem fogyni szeretnének, hanem "csupán" egészségesen táplálkozni, a dietetikusok által összeállított Wellness-étrend nyújt segítséget.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!