SG.hu

Elkészült a Story magazin iPad-verziója

Új, meghatározó magazinalkalmazással indít a Sanoma MobilMédia az Apple táblagépén. A Story különszám az első olyan magazinalkalmazás, amely kihasználva az iPad multimédiás funkcióit, interaktív játékokkal, videókkal, zenével színesíti a téli különszám tartalmát.

"Az iPad-en egy teljesen új típusú tartalomfogyasztás valósul meg. Az érintőképernyős táblagépeken másképp olvasunk majd, mint amikor a net előtt ülünk, vagy amikor magazint tartunk a kezünkben." - fejtette ki Szépvölgyi Tamás, a Sanoma MobilMédia üzletág vezetője. "Az iPad és a táblagépek az eddig ismert médiatípusok előnyeit egyesítik. Az iPad Story magában hordozza a TV izgalmas mozgóképes világát, az internet gyorsaságát és aktualitását, valamint a magazinoktól megszokott, jól ismert design-t. A tartalomfogyasztás már nem lineáris, mint az újságok lapozgatásakor, hanem interaktív, szórakoztató. Célunk egy igényes, az eszközben rejlő lehetőségeket jól kihasználó iPad magazinalkalmazással indulni, amely az egész család számára fogyasztható, egyfajta iránymutató megoldás, amely megmutatja milyen lehetőségek rejlenek a magazinalkalmazásokban."


A téli különszám mostantól tölthető le, a további kiadásokat a virtuális kioszkba gyűjti az alkalmazás. Az alkalmazás letöltés után egy mozgó címlappal indul. Az oldalakat álló és fekvő formátumba is tördelték a fejlesztők a tökéletes élvezhetőség kedvérét, valamint játékokkal, csak itt elérhető videó tartalmakkal színesítették. Az alkalmazásokkal még csak mostanában ismerkedő felhasználók kedvéért egy oktatóvideót is beépített a Sanoma az alkalmazásba, melyen Ördög Nóra kalauzolja végig az olvasókat.

A Sanoma Budapest Zrt. mobilmédia-alkalmazásokat fejlesztő részlege nagy áttöréseket vár a piactól, a fejlesztés nem áll le: éppen ezért a közeljövőben több termék várható iPadra is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!