Berta Sándor

Elemes hátizsák hordozható készülékekhez

A JanSport Alt Pack nevű hátizsák lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen hordozható készüléket működtessünk benne, legyen szó egy iPodról vagy egy bluetoothos fejhallgatóról.

A hátizsákban egyedi helyet alakítottak ki az iPod számára és a zenelejátszóhoz még külön beépített fejhallgató és távirányító is jár. Utóbbi eszköz és a szintén integrált mikrofon segítségével ráadásul akár a Bluetooth-kompatibilis mobiltelefonunkat is használhatjuk. Különlegessége folytán a JanSport terméke az első hátizsák, amelynek használatához elemekre is szükség van, szám szerint három AAA-elemre.


Külön rekeszt alakítottak ki a legfeljebb 15,4 colos képernyőátmérővel rendelkező notebookok számára is. Természetesen nem hiányozhatnak a hálózati adapter és a kábelek tárolását biztosító rekeszek sem. Már csak hab a tortán a hátizsák külső részén található esőköpeny, amelyet szükség szerint akár az egész hátizsákra ráhúzhatunk. Üröm az örömben ugyanakkor, hogy a JanSport Alt Pack meglehetősen borsos árú, az egyedi hátizsák ugyanis potom 299 dollárba kerül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeDDyRuSh #4
    NAh mennyetek az iPodba:P :)
  • pepe003 #3
    bizony bizony
  • akyyy #2
    ja
  • noss #1
    lehetne akármilyen más médialejátszó is, de itt az iPod a lényeg, csak az iPod-ról szól minden és az iPod körül forog a világ mert az iPod-ot megérdemled: iPod

    iPod hátitáska iPod-tartóval iPod-embereknek iPod-hallgatásra, hogy nehogy lemerüljön az iPod eleme mert akkor nem tudnánk iPod-ozni iPod-ozás közben.
    ugye?