SG.hu

Oracle díjak a legjobb hazai partnereknek

Az Oracle Hungary kiosztotta díjait azoknak a hazai partnereinek, akik ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

Az cég sikere a nyilatkozatok szerint a nagymértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A bevételek fele partnerein keresztül folyik be.

"Az év felfedezettje" díjat az EMBÉ Informatikai Kft. kapta, az Oracle Csoportmunka Megoldások területén elért szakmai kompetenciája és sikeres projektjei elismeréséül. Az EMBÉ az Oracle új partnerei közé tartozik, a vállalat közel egy év alatt szerzett komoly szakmai tapsztalatot egy igen komplex termékkörben. Többek között e cég vezeti be a Develor-nál az Oracle Collaboration Suite-ot, valamint e cég nevéhez fűződik a www.csoportmunka.hu szakmai weboldal/fórum elindítása is, amelyen többek között a termékkel kapcsolatos információk érhetők el.

2006-ban a "A leginnovatívabb partner" a SimpTech Kft. lett, amely a Malév flotta-optimalizálási rendszerének kialakításában nyújtott teljesítményéért érdemelte ki az elismerést. A nemzetközi szinten is egyedülálló flottarotációs rendszer révén a légitársaság a korábbinál jóval hatékonyabban tudja összehangolni repülőgépparkját menetrendjével és a légitársaság számára éves szinten közel egymilliárd forintos eredményjavulást hoz.

"A legnagyobb licencforgalmú partner" kategóriában a Grepton Informatikai Zrt. végzett az élen. A hazai informatikai piac egyik meghatározó szállítója az elmúlt időszakban dinamikusan fejleszti Oracle kompetenciáit is. Mindez az Oracle közreműködésével gyorsan és magas színvonalon valósult meg, így már több sikeres értékesítés – köztük a Magyar Postánál, az Országgyűlési Hivatalnál és a Pannonnál folyó projektek – fűződnek a Grepton nevéhez.

"Az év alkalmazás partnere" kategória díjazottja az A.B. Con Kft., amely a JD Edwards vállalatirányítási rendszerrel elért sikerei, és az idei pénzügyi évben szerzett számos új ügyfelének elismeréseként került a kategória élére. A JD Edwards értékesítés az elmúlt év különösen sikeres területe volt az Oracle alkalmazások üzletágának, köszönhetően a kiváló, iparági igényekre szabott terméknek, valamint a tapasztalt partnereknek.

"Az év disztribútori különdíja" – amelyet az Oracle kizárólagos hazai disztribútora, a DNS Hungária Kft. alapított – az Astron Informatikai Kft.-hez került. Az Astron 2006-ban a DNS legeredményesebb partnere volt, és a legdinamikusabb növekedést érte el a pénzügyi év során.

"Az év technológiai élenjárója" díjat a Synergon Informatika Nyrt. kapta, amely élen járt az Oracle akvizíciói révén megjelent új technológiák elsajátításában és továbbadásában. A Synergon az Access Management és Identity Management területeket vette fel portfoliójába, és komoly szakmai tudásra tett szert ezek terén.

Az "Alkalmazások Oracle platformon" kategória első helyezettje a SPS Média Kft. lett, amely elsősorban az e-Link nevű mobil vállalatirányítási rendszer kifejlesztésével került az élre. A szoftver részei online kapcsolatban állnak egymással, így segítségével a földrajzilag tagolt szervezetek egységes, központosított, akár mobil eszközökről történő irányítása is megoldható. E nagysikerű megoldást vezette be többek között az ÁBP Ápisz-BudaPiért Zrt. is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!