Berta Sándor

Még két javítócsomag érkezik Windows XP-re?

A TheHotfix nevű oldal szerint a Microsoft egy harmadik és egy negyedik szervizcsomagon is dolgozik a Windows XP számára.

A Windows XP SP3 a tervek szerint 2007 második felében jelenne meg, míg az SP4 megjelenésének az időpontja egyelőre még ismeretlen.

Korábban a szakemberek úgy vélték, hogy a Microsoft már nem biztos, hogy kiad javítócsomagokat a Windows XP-hez, hiszen a Windows Vista az idei év végéig megjelenik. Azonban, mivel a Vista megjelenése egészen a jövő év elejére, tavaszára csúszott, így ismét logikus lenne a redmondi konszern részéről egy javítócsomag kiadása.

A TheHotfix információi szerint mind az SP3, mind az SP4 a Vista megjelenése után lenne elérhető és a negyedik szervizcsomagot már nem követné újabb. Ennek oka, hogy az SP3 és az SP4 az addig megjelenő összes biztonsági frissítést és javítást felöleli majd. Kérdéses ugyanakkor, hogy a két új javítócsomagban lesznek-e új funkciók is integrálva, mint történt az SP2 esetében vagy csak a hibajavításokat fogják tartalmazni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #1
    Lassan de biztosan kihalasztja az xpt, annak ellenére h még a mai napig találkozik az ember 95ös winfosokkal...