SG.hu

Egy éve a Sanománál a Vezess.hu

A Sanoma Budapest Zrt. 2005 májusában bővítette internetes portfólióját a VEZESS.HU autós portállal. Az elmúlt egy év alatt az oldal látogatottsága duplájára emelkedett, a VEZESS.HU jelenléte az internetes és nyomtatott médiában pedig jelentősen bővült.

A VEZESS.HU autós portált 2000-ben hozta létre az Autóportál Kft. A site, amely első a minőségi autót kínáló site-ok piacán, az elmúlt egy év alatt megerősítette piacvezető pozícióját. A VEZESS.HU ma az egyetlen olyan autós portál, ahol a látogatók egy helyen találják meg egy autós magazin teljes kínálatát a legbővebb új autó tesztektől a legfrissebb autós hírekig, kiegészítve egy minőségi használtautó adatbázissal. A VEZESS.HU adatbázisában - ellentétben más autós site-okéval - a márkakereskedők használt- és akciós új autó kínálatából válogathatnak a látogatók.

2005 decemberében a VEZESS.HU mind megjelenésében mind tartalmában megújult annak érdekében, hogy a felhasználók számára a kereső egyszerűbb, jobban használható legyen, az oldal szerkesztőségi tartalma pedig még inkább megfeleljen a modern internetezési szokásoknak. A magazinban ezért új rovatok indultak, ugyanakkor bővült a kép- és videógaléria rovat is. A megújúlás eredményeként a site-ot több mint 25000 egyedi látogató keresi fel naponta.

A VEZESS.HU sikeréhez hozzájárul, hogy kihasználva a Sanoma internetes palettájának előnyeit, a népszerű online autós médium kínálata ma már minden releváns Startlap oldalról elérhető, valamint a tesztek és adatbázisok megtalálhatók a FigyelőNet-en is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!