SG.hu

Microsoft Office PerformancePoint Server 2007

A Microsoft bejelentette teljes körű teljesítménymenedzselő (PM) rendszerét, az Office PerformancePoint Server 2007-t.

Az alkalmazás az üzleti mutatókra épülő minősítéshez, elemzéshez és tervezéshez kínál eszközöket, melyek segítségével a vállalatok hatékonyabban tervezhetik és irányíthatják üzletvitelüket.

A cég üzleti intelligenciára vonatkozó koncepciója három fő cél köré épül: 1) üzleti intelligencia mindenkinek. Nagy teljesítmény, felhasználóbarát környezet, alacsonyabb fajlagos költség, 2) ipari szintű megbízhatóság és 3) stratégiai eszköz, a vállalkozásról kapott kép sokkal inkább stratégiai szintű és előretekintő lesz, mint a tranzakciós vállalati erőforrás-tervező rendszerekből (ERP) nyerhető nézet.

A PerformancePoint Server 2007 a Microsoft BI termékcsaládjának új tagja, mely teljesítménymenedzselő funkciókat kínál a vállalat valamennyi területe számára a pénzügytől az üzemvitelen, értékesítésen, marketingen át az emberi erőforrásokig. Mivel e funkciók a jól ismert Office környezetben jelennek meg, reményeik szerint az alkalmazás jóval szélesebb felhasználói kört érhet el.

A Microsoft a ProClarity felvásárlásának lezárását is bejelentette. A PerformancePoint Server magában foglalja a ProClarity fejlett elemző és szemléltető technológiáit. Emellett a Microsoft folytatni kívánja a ProClarity megoldásainak értékesítését és támogatását is. A támogatási szerződést kötött ügyfelek ugyanehhez a funkcionalitáshoz férhetnek hozzá a PerformancePoint Serverben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Razgon #1
    Hihetetlenül szar neve van.