Berta Sándor

Office 2007 béta 2: már félmillió letöltés

Nagy az érdeklődés a Microsoft új irodai szoftvercsomagjának második bétaverziója iránt. Ezt bizonyítja, hogy eddig több mint 500 000-en töltötték le a világhálóról az Office 2007 béta 2 változatát.

A fejlesztők egy új megoldást dolgoztak ki, a Send a Smile modult. Ez a kis külön letölthető alkalmazás segít lemérni, hogy mennyire nyerte el az emberek tetszését az új programváltozat. Amennyiben egy mosolygós smileyt küldenek az emberek, akkor tetszett, ha viszont szomorút, akkor nem nyerte el tetszésüket az Office 2007 béta 2.

"Ezek a smileyk közvetlenül a fejlesztőcsoportnál landolnak és így minden pozitív véleményről vagy kritikáról azonnal értesülnek" - áll a cég közleményében. Emellett a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra is, hogy elküldjék a fejlesztőknek a saját e-mail címüket, így a szakemberek később bármikor kapcsolatba léphetnek velük és így az eddiginél sokkal személyesebb kapcsolat alakulhat ki. Az új megoldásoknak köszönhetően lehetővé válik, hogy egyetlen olyan funkció se kerülhessen ki a programból, amit az emberek jónak találtak, viszont a hibákról is azonnal értesüljenek a fejlesztők. Ennek köszönhetően gyorsabbá válhat a javítási folyamat is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Norsz #6
    gyertek el a honlapomra:www.northanime.atw.hu
  • quentit #5
    "Komoly problémákat okozhat egyes számítógépeken a múlt héten kiadott, kritikus hibákat javító Windows-patch -- ismerte el a Microsoft. A szoftver telepítése után megkergülhet az Office, elérhetetlenné válhatnak bizonyos könyvtárak, és lefagyhatnak alkalmazások."

    Hajrá MS Office... Az OpenOffice továbbra is jól működik :)
  • quentit #4
    Ingyenes és BÉTA :) Az Openoffice 2 az final ÉS ingyenes :)
  • norti #3
    azám :)
  • ebertek #2
    A Beta ingyenes :D
  • Panyi #1
    OpenOffice forever! Minek nekem 1600 MB a gépemen egy helyesírásellenőrzőre! Jó tudom vannak benne sok extra dolgo, de azért nem dobok ki 200ezer pénzt