SG.hu

Hazai továbbképzést tart az Intel

Az Intel a legújabb technológiai trendeket, megoldásokat mutat be viszonteladói és rendszerintegrátorai számára.

Az Intel 2006-os konferenciái viszonteladók és rendszerintegrátorok részére május és június folyamán kerülnek megrendezésre. Az Intel szerver, asztali és mobil termékbejelentéseinek fényében a cég továbbképzéseket, hálózatépítő tréningeket és harmadik felek számára szervezett bemutatókat tart, itthon 2006. május 23-án.

2006-ban a mobil megoldások iránti erőteljes kereslet növekedése jellemezte a közép-kelet európai piacot, míg az érettebb piacokon a digitális otthon technológiái iránti kereslet fokozódott. A kiváló teljesítmény/fogyasztás arányú szerverek és az üzleti PC platformok fokozott biztonságot, virtualizációs és kezelési képességeket kínálva úgyszintén megfelelnek a nyílt szabványra épülő, megbízható üzleti megoldások által támasztott folyamatos igényeknek.

“A Viiv technológia, a Centrino Duo mobil platform és a Core Duo processzor bemutatását követően a résztvevők ízelítőt kaphatnak az Intel további, 2006-ban megjelenő termékeiből ill., platformjaiból" - mondta el Golubeff Róbert, az Intel viszonteladói hálózatért felelős menedzsere. "A legújabb szerver, mobil és vállalati PC platformok mellett bemutatásra kerülő Core mikroarchitektúra, számottevő teljesítményjavulást és energia megtakarítást hoz. Ebben az évben minden Intel platform az iparágban vezető, 65 nanométeres gyártási eljárással készülő, kétmagos processzorral lesz felszerelve. A vásárlók és vállalatok számára új felhasználási modellt tesz lehetővé, egyre nagyobb számú lehetőséget kínálva további hozzáadott értékkel."

A konferencia résztvevői találkozhatnak a helyi és nemzetközi szinten működő Intel képviselőkkel; így jobb rálátást kaphatnak a gazdasági környezet változásával, a fejlődő országok felhasználói igényeivel, valamint az új használati modellekkel és a legújabb technológiákkal kapcsolatban. A résztvevők jelen lehetnek szemináriumokon, ahol a vállalat kulcsfontosságú termékterületeit mutatják be, többek között a mobilitást, mint a nyereséges növekedés motorját, a szerveres környezetet, vagy PC-technológiák új használati modelljeit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!