Berta Sándor

Május 22-én érkezik a Vista második bétaverziója

Paul Thurrott információi szerint néhány héten belül elérhető lesz az új operációs rendszer második bétaváltozata.

A szakember erről, a korábbi esetekhez hasonlóan, a WindowsITPro oldalon számolt be. A verzió hivatalos neve Windows Vista Technology Preview Build 5381 lesz. A Microsoft tervei szerint ez lesz az utolsó bétaverzió a Vista végleges megjelenése előtt.

Mint ismeretes, a Windows Vista a tervek szerint jövő januárban fog bemutatkozni. Azonban időközben szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint ismét késhet az XP-t felváltó új operációs rendszer. A Gartner piackutató cég a múlt héten nem zárta ki a Vista 2007 második, sőt harmadik negyedéves megjelenését sem. A Microsoftnál ezzel szemben megerősítették, hogy a Vista cégek számára kínált verziói 2006 novemberében, míg a végfelhasználóknak szánt változatai 2007 januárjában fognak megérkezni. A szakemberek és a felhasználók erre mit is mondhatnának mást? Meglátjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kaadi #3
    én azért elkerülném a tolongást ezzel a betával, mert elég sok fejfájást okozhat. akinek van egy fölös merevemeze és egyébként jó vasa hozzá próbálkozhat. Nekem a Vista képes gépem munkaeszköz is egyben (notesz), az asztali gépemre meg nem éri meg feltegyem a rendszerigények miatt.
  • DjDano #2
    Azért azt se ártott volna megemlítani, hogy a 22-én megjelenő beta 2-t már bárki letöltheti a MS oldaláról!
  • Kaadi #1
    Paul Thurrott már közölt képeket az 5381-es verzióról és a site szerint a beta 2 erre lesz alapozva, de minden valószínűség szerint nagyobb verziószáma lesz.
    Amúgy a szerző elég kiábrándultnak tűnik, mert a MS sok újítást halasztott el.