SG.hu

Minden idők legjobb magyar slágerét keresik

Több hónapos országos hajsza indul, hogy ifjak és nem csak a húszévesek, tankcsapdások és fényesszabolcsisták szavazatai alapján a nyár végére kiderüljön: kis hazánk zeneszerető népe szerint melyik dal minden idők legjobb magyar slágere.

Az álomslágert mostantól lehet megszavazni az alomslager.origo.hu oldalon. Az első körben a weboldalon megjelölt 400 sláger mellé további száz javaslatot várnak a szervezők a játékra jelentkezőktől. A kialakult ötszázas listából több fordulón keresztül már csak kiszavazni lehet, hogy szeptemberre megtudjuk: melyik az abszolút álomsláger.

"Elhatároztuk - a Sláger Rádióval közösen -, hogy megkeressük minden idők kedvenc magyar slágerét, az álomslágert. Se többet, se kevesebbet nem tűztünk ki célul, a kedvencet akarjuk. Nem megyünk bele homályos minőségi elvárásokba, nem akarjuk sem a szakma, sem nemzetünk nagyjai véleményét - bár egy-egy szavazat erejéig persze ők is beszállhatnak" - mondják a szervezők. A versenyben csak magyar szerzők, magyar szövegírók és magyar előadók dalai indulhatnak, mely lehet műdal, népdal, pop, rock vagy csikidam, minden, amit az utcán vagy zuhany alatt dúdolni szoktunk.

A több fordulós versenyben először a megadott 400-as listához lehet további javaslatokat küldeni, majd megindul a lázas kiszavazás. A második fordulóban ötszázból csak hatvan maradhat, a harmadikban már csak tíz, míg a negyedik fordulóban eldől, melyik dal minden idők kedvenc magyar slágere 2006-ban s az is kiderül, hogy a regisztrált játékosok közül ki nyer a számos, értékes ajándék közül valamit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!