SG.hu

Letölthető az Internet Explorer 7 második bétája

A Microsoft ma bejelentette, hogy a mai naptól ingyenesen letölthető a Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző 2. bétaverziója.

Az internet ma már egyre inkább létfontosságú és összetett eszköz, így a felhasználóknak a korábbinál egyszerűbb és gyorsabb módszerekre van szükségük a számukra fontos információ megkereséséhez és a velük kapcsolatos műveletek elvégzéséhez. Az Internet Explorer 7 böngésző jelentősen átalakult: a mindennapi feladatok - például a keresés, a több webhelyen történő böngészés és a nyomtatás - egyszerű és gyors végrehajtását segítő új és továbbfejlesztett szolgáltatások segítségével napjaink internet használói a programot hatékonyabban, több időt megtakarítva használhatják.

A termék 1. bétaverziója óta a rendszeres buildek-ben megjelent fejlesztések révén a 2. bétaverzió stabilabb, megbízhatóbb, és a végleges szoftver összes funkcióját tartalmazza. Az Internet Explorer 7 jelenlegi változatára optimalizáló fejlesztők már most teljes mértékben felkészíthetik webhelyeiket a böngésző végleges verziójának támogatására. A szoftver még csak angol nyelven érhető el, és a Microsoft Windows XP 64-bit Edition, az 1. szervizcsomaggal frissített Microsoft Windows Server 2003, valamint a 2. szervizcsomaggal frissített Microsoft Windows XP rendszeren is használható. A Windows XP 2. szervizcsomagjához készült Internet Explorer 7 böngésző végleges verziójának megjelenése 2006 második felében várható.

A szoftver letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #6
    Ahhoz képest h ki se akarta adni xpre, de hát mikre képes a konkurencia :))
  • zidder #5
    WinXP 64bites változaton próbálom. Nállam lényegesen gyorsabb mint a IE6-os... bár elég bugos még, jópár fagyásom volt már. A kezelőfelülettel abszolut nem vagyok megbarátkozva de néhány év és biztos eztis megszokom
  • janyikzs #4
    "Nekem feltelepült minden probléma nélkül..."

    Valószínűleg te még nem használtad/telepítetted valamelyik előző változatát a 7-esnek, és emiatt nem volt problémád.

    Sajnos nekem sem akar működni, bár 1-2 tippem van, hogy az előző bétával hogyan végezzek, hogy ez az új fel tudjon települni.
  • masek #3
    fájerfox, fájerfox.
    aztán lehet hogy ez jobb lesz, de adblock akkor sincs hozzá - anélkül nem is tudom hogy bírjátok.
  • derwer #2
    Nekem feltelepült minden probléma nélkül...

    Amúgy alapvetően tetszik...
    1; Egyszerű megjelenési felület.
    2; Végre tudja a füles böngészést és középső gombra is új fület nyit. (Közvetlenül az aktuális fül mellé ami nekem külön tetszik)
    3; Továbbá jó ötletnek tartom az oldalak kicsinytett mását mutató listát is...

    Azt nem tudom, hogy mennyire biztonságos de az biztos, hogy (még) nagyon lassú. (Beta) ;)
  • Artus58 #1
    ez jó meg minden, aztmondja szedjem le az előző bétát. na de hogy? aztmondja programok telepítése törlése listán, de azon egyáltalán nincs rajta... vki tudja hogy ilyenkor mi van?