Berta Sándor

Nyáron érkezik az új Windows Media Player

A Microsoft bejelentette, hogy idén júniusban jelenik meg a Windows Media Player 11-es változata.

Az új lejátszó elsősorban a mobil készülékekkel való szinkronizációs lehetőségeivel tűnik majd ki. A redmondi cég ígéretei szerint ugyanis minden eddiginél egyszerűbb és könnyebb lesz fotókat, zenéket vagy videókat átvenni a mobiltelefonokról és integrálni őket a szoftver lejátszólistájába.

A Media Player emellett továbbfejlesztett keresési funkciókkal is el lesz látva és támogatni fogja az MTV zenei csatorna Urge nevű letöltési szolgáltatását. A különböző licencfeltételek miatt tisztázatlan ugyanakkor, hogy melyik felvételeket lehet majd csak lejátszani a programmal és melyek azok, amiket ki is lehet írni CD-re vagy DVD-re.

A Windows XP-re kiadandó Media Player 11 verziók nem minden új funkcióval fognak rendelkezni, teljes értékűnek csupán a Windows Vista alá megjelenő változatok számítanak majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Extraboy #6
    Megneztem, es amennyit lattam, egyre jobban szerettem a media playert... amugy meg mit hiszel mar magadrol? Vegyel vissza kis lof*szjani... valami istennek hiszed magad vagy mi? ("Bár kell majd pár év, mire eljutsz oda, hogy értékelni tudd a különbségeket")
  • dez #5
    Esetleg alkalomadtán nézz meg más lejátszókat is... Bár kell majd pár év, mire eljutsz oda, hogy értékelni tudd a különbségeket.
  • Extraboy #4
    De tulajdonkeppen mi a bajod vele? Viszonylag szep, atlathato, qrva gyorsan megtalalja a zeneimet, ha beirom search-be (media center is), vagy te meg mire akarod hasznalni? 1-2 indokot tudnal mondani? :)
  • Gerygrey #3
    "minden eddiginél könnyebb lesz zenéket, képeket és videókat átmásolni mobiltelefonrol" - már most qva egyszerű, ennél egyszerűbb már csak az lenne hogyha hazaérek a telo automatikusan átküldi a gépre BT-n a cuccokat. Ez lenne a WMP11-ben? :)
  • echo #2
    Ja, baromi hasznos funkciók. naon nem szeretem ezt a progit...
  • chokeerigo #1
    A végén már mindent fog csinálni, csak épp zenét lejátszani nem.