Berta Sándor

A lelkét bocsátotta árverésre

Sokszor felmerül a téma, hogy milyen is egy ember lelke, mennyit ér és például mekkora súlyt nyom? Utóbbi ötletből több film is készült. Azonban arra még nem nagyon volt példa, hogy valaki el akarja adni a lelkét.

Egy kínai férfi a hagyományos Quingming nevű halotti ünnep ideje alatt a Taobao aukciós portálon kínálta fel megvételre a lelkét. Mielőtt az oldal vezetői eltávolították volna a nem mindennapi ajánlatot, 58 vételi ajánlat érkezett rá.

"Később megvizsgáltuk a Taobao működési szabályzatát, ám nem találtunk konkrét utalást arra, hogy egy ilyen esetben mi is a teendő. Ráadásul el kell ismernünk, hogy nem is volt olyan rossz ötlet" - mondta utólag Porter Erisman, az aukciós portál szóvivője. Végül úgy döntöttek az oldal vezetői, hogy az illető eladhatja a lelkét, de csak akkor, ha be tud mutatni egy a tranzakciót engedélyező, magasabb helyről származó dokumentumot. Erre azonban eddig még nem került sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pbanfa #6
    A menyország jó hely, de a pokolban több az ismerős!!!
  • GodBadka #5
    Milyen Pokol? Mesélj már róla!
  • Figura Szilvia #4
    ÉS POKOLBA KERÜL, SZÉP KILÁTÁSOK.
  • fawcet #3
    Sátán aláírásával természetesen. :)
  • lpmaskmancick #2
    hülyeség :D
  • Ronny #1
    "az illető eladhatja a lelkét, de csak akkor, ha be tud mutatni egy a tranzakciót engedélyező, magasabb helyről származó dokumentumot"

    Buhahaha:D