MTI

Interneten történő bejelentkezés az easyJet-nél

Az easyJet új szolgáltatása lehetővé teszi a kizárólagosan kézi poggyásszal utazók számára, hogy mindössze 15 perccel a repülőgép tervezett indulása előtt elegendő legyen megérkezniük az indulási kapuhoz.

Az easyJet az első olyan jelentős diszkont légitársaság, amely brit járatainak utasai részére bevezette az online check-in (interneten történő bejelentkezés) lehetőségét. Az easyJet a február eleji kísérleti jellegű főpróbát követően mostantól minden London Stansted, London Gatwick és Edinburgh repülőtérről induló járatára biztosítja az online check-int (utasfelvételt). Ezen felül elérhető a szolgáltatás a Glasgow-Stansted egyes járatain, Bristol és Edinburgh közötti járatok némelyikén, valamint Nottigham East Midland - Genf, Nottingham East Midlands - Prága, és Amsterdam-Edinburgh közötti járatokon.

A tervek szerint az új szolgáltatás hamarosan egész Európában elérhetővé válik majd. Áprilisra az új szolgáltatást az angliai easyJet utasok már 90%-a veheti majd igénybe. Az online check-in egy egyszerű eljárás, melynek segítségével a kézipoggyásszal utazók elkerülhetik a sorban állást azzal, hogy beszállókártyájukat saját számítógépeikről nyomtatják ki. Az easyJet - más légitársaságoktól eltérően -, lehetővé teszi utasai számára, hogy már a helyfoglalással egy időben kinyomtassák beszállókártyájukat - elkerülve, hogy közvetlenül az utazás előtt ismét be kelljen jelentkezniük.

Az eljárást a Közlekedési Minisztérium jóváhagyta, az utasok pedig továbbra is ugyanazokra a biztonsági ellenőrzésekre számíthatnak. Az online check-int választó utasok esetében csak 15 perccel a hivatalos indulási időpont előtt kell megérkezni az indulási kapuhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!