SG.hu

Pannonos egyenlegfeltöltés külföldön

A Pannon kártyás ügyfelei mostantól több európai szolgáltató saját feltöltőkártyáit is használhatják. Konvertibilissé váltak a Pannon kártyás előfizetései: az ügyfelek mostantól hét európai ország mobilszolgáltatójának – a Starmap Szövetség tagjainak – feltöltőkártyáit az itthon megszokott módokon használhatják utazás közben. Az erre vonatkozó egyezmény újabb jelentős lépés a határok nélküli mobil közösség megteremtése felé.

A tizenegy európai ország egy-egy szolgáltatóját és azok több mint 63 millió előfizetőjét tömörítő Starmap Szövetség tagjai között létrejött megállapodás értelmében nyolc ország (Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Norvégia, Dánia, Spanyolország, Svájc és Magyarország) kártyás felhasználói kölcsönösen feltölthetik számlaegyenlegüket az adott nemzeti szolgáltatók belföldi használatú feltöltőkuponjaival. A közeljövőben az osztrák ONE és az ír O2 szolgáltatók is biztosítják majd ugyanezen szolgáltatást a Szövetség már említett tagjainak.

Ezt a Pannon előfizetői a lehető legegyszerűbb módon, az itthon megszokott 171-es hívószámot tárcsázva tehetik meg. A magyar nyelvű menü segítségével könnyen, gördülékenyen jóváírhatják az általuk kiválasztott és megvásárolt kupon összegét egyenlegükön. A 171-es szám hívása díjmentes, a feltöltésért – a 2006. június 30-ig tartó ingyenes, bevezetési időszakot követően – csupán egy egyszeri adminisztrációs díjat számol fel a Pannon, amelyet automatikusan az új egyenlegből vonnak le. A cég előfizetői a sikeres feltöltésről minden esetben magyar nyelvű SMS-ben értesülnek, amely egyben a rendelkezésükre álló új egyenleget is tartalmazza.

A szövetség tagjaként természetesen a korábban itthon megvásárolt Pannon feltöltőkártyák is érvényesíthetők ezen a módon, ugyanezen feltételek mellett, illetve az adott szolgáltatók ügyfelei Magyarországon járva a Pannon kártyáival is feltölthetik saját egyenlegüket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hegyikecske #2
    pannon? feltölőkártyák? már nemazér de én már legalább egy éve nem láttam PANNON meg más feltöltőkártyákat... már csak benzinkút, automata meg ilyen helyeken lehetett, szal elektronikus úton feltölteni
  • Bandee1987 #1
    Reklám rulez