SG.hu

Új irodaházban a Sanoma Budapest

A közel 600 dolgozót foglalkoztató Sanoma Budapest Zrt. február első hetében foglalta el új rezidenciáját, a Montevideo 9. szám alatti újonnan épült székházat.

A négyemeletes, 2 garázsszintes székház építése 2005-ben kezdődött. A ház, melyben a kiadó közel 9.000 négyzetmétert bérel, a beköltözés után az építtető Proform Zrt. tulajdonában marad. Az új, a legmodernebb technológiával és műszaki adottságokkal rendelkező A kategóriájú, épület teljesen a Sanoma Budapest igényei szerint készült el. Belső kialakítása a Mádi Stúdió tervei szerint készült.

Az új irodaházban 18 tárgyalót alakítottak ki, melyek hazai nagyvárosok és olyan országok fővárosainak neveit viselik, ahol Sanoma képviselet működik. Az épületben jelenleg még folynak utómunkálatok. A teljes belső kialakítás befejezése után a földszinti tárgyalók összenyithatóak lesznek, ezzel egy közel 120 fő befogadására alkalmas konferenciaterem alakítható majd ki a nagyobb szabású rendezvények megszervezésére.

A földszinti tárgyalócsoportban detektív tükrös terem is lesz, ahol a kiadó piacelemzési munkatársainak lehetőségük lesz fókuszcsoportos megbeszéléseik megrendezésre. Az épület földszintjén pelenkázó- szoptató helyiség került kialakításra, a -1. szinten pedig zuhanyozó és biciklitároló épül. A székházban wifihálózat működik, amely vezeték nélküli szélessávú internetelérést biztosít a dolgozóknak.

A Sanoma Budapest február végéig mindkét korábbi - a Lajos utcai és a Bokor utcai - épületéből kiköltözik. A költözés során a cég külön gondot fordított arra, hogy a szerkesztőségeiben összegyűlt magazinok régebbi számai gondos kezekbe kerüljenek. A magazinok eljutottak több otthonba, kórházba és alapítványok által működtetett szervezethez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Komolytalan #1
    Inkább vennék le a fele bannert az oldalaikról.