SG.hu

"Style in the business"-díj a Pannon GSM-nek

A Pannon GSM nyerte el tegnap este a "Style in the business" díjat a Budapest Business Journaltól. A lap testületének döntése szerint a cég, mint a magyar távközlési piac sikeres szolgáltatója érdemelte ki a díjat. A minősítés szerint a társaság - különös tekintettel a közcélú egészségügyi intézmények támogatásában valamint a társadalmi szerepvállalásával - felelősségteljes üzleti kultúra kialakításában és ápolásában játszik kulcsszerepet.

"A cégek nem az ügyfelektől és a környezetüktől izoláltan, hanem a társadalom szerves részeként működnek, teremtenek munkahelyet, nyújtanak szolgáltatásokat - és ha szükség van rá, segítő kezet" - mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. "Társadalmi felelősségvállalásunk túllép az egyszeri, gyorsan megtérülő PR-akciókon, ennél jóval messzebb tervezünk és cselekszünk aktivitásainkban."

A Budapest Business Journal évente 6 díjat ad ki az üzleti életben sikeres olyan cégek és felsővezetőik számára, akik képesek eredményes vállalkozásba fordítani a kreativitást, és akiknek egyedi üzleti stílusuk és a társadalomért érzett felelősségük nem hétköznapi cselekedetekben nyilvánul meg. A lap újságírói állítják össze a lehetséges jelölteket, akik közül a lap olvasói reprezentatív felmérés alapján kategóriánként hármat-hármat választanak ki és terjesztik a lap mellett működő szakmai kuratórium elé. A kuratóriumban a magyar gazdasági érdekképviseletek, a magyar és német valamint a magyar és angolszász vegyes kamarák képviselői bírálták el a jelöléseket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!