SG.hu

Többet beszélhetünk a Vodafone csomagokkal

Változatlan havidíjak mellett a Vodafone 150 és Vodafone 250 tarifákban foglalt lebeszélhető időtartam mindkét esetben 50 perccel nőtt.

A Vodafone Magyarország 50 perccel növelte a Vodafone 150 és Vodafone 250 tarifacsomagok időtartamát. 150 perc helyett 200 perc beszélhető le ugyanazért az összegért, ami 33%-os értéknövekedést, és ez által egy percre vetítve 25%-os árcsökkentést jelent. A beszélgetési idő növelésének köszönhetően a Vodafone ügyfelek, amennyiben minden lebeszélhető percet felhasználnak, percenként a korábbi 29 Ft helyett 21,75 Ft-ért hívhatnak bármely hálózatot, bármely napszakban. A Vodafone 250 esetében szintén 50 perccel növelte a mobilcég a lebeszélhető percek számát, amely több mint 16%-os percenkénti árcsökkentésnek felel meg, illetve 20%-os értéknövekedést biztosít a Vodafone ügyfeleinek. A csomag teljes kihasználásával elérhető percdíj ezzel párhuzamosan a korábbi 24 Ft-ról 20 Ft-ra csökkent.

"Tarifacsomagjaink újrastrukturálását a VitaMax és VitaMax City árcsökkentésével kezdtük el. A Vodafone 150 és Vodafone 250 tarifák módosításánál is arra törekedtünk, hogy a Vodafone Magyarország előfizetői számára megnöveljük az általunk nyújtott szolgáltatások értékét. 2006 folyamán ez a Vodafone Magyarország egyik legfontosabb célkitűzése", mondta Vitai Attila, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!