SG.hu

Kedvezmények Dominósoknak

A T‑Mobile az általános 4 százalékos feltöltési kedvezményen túl 2006. január 1-től Arany- és Platinakártyás Dominós ügyfeleinek elektronikus feltöltésnél további 10, 15 és 20 százalékos bónusszal teszi előnyösebbé a mobilhasználatot.

A két kedvezmény ráadásul összeadódik, így pl. Aranykártyás Dominósok 5000 forint elektronikus úton történő feltöltésével ezentúl 5700 forintért telefonálhatnak. A KAP program keretében automatikusan minden Arany- és Platinakártyás Dominós számára biztosított kedvezmény lényege, hogy a T‑Mobile meghatározott címletek elektronikus feltöltése esetén az összeget tovább növeli. Aranykártyások esetén 5 ezer forintnál 10 százalékkal, 10 és 15 ezer forintos címletnél pedig 15 százalékkal lesz nagyobb a lebeszélhető összeg.

Platinások esetén a bónusz a címletek szerint 15 és 20 százalék. Az új KAP kedvezmények és az általánosan minden Domino feltöltésre érvényes 4 százalékos bónusz összeadódnak, azaz Aranykártyás Dominósok 5 ezer forintnál 5700, 10 ezer forintnál már 11900 forint értékben mobilozhatnak. A bónusz a normál egyenleghez hasonlóan, az ügyfél díjcsomagjának megfelelő tarifa szerint használható fel.

Elektronikus feltöltésre az ország közel 3500 pontján, bankautomatáknál, benzinkutaknál, újságárusoknál, valamint bankok telefonos ügyfélszolgálatán, SMS-ben és a T‑Mobile üzleteiben van lehetőség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • #2
    Még jó, hogy ez a mobilszolgáltató T-Mobile és nem az internetszolgáltató T-Online...
  • TothLaci #1
    Jobb lenne, ha az internetük lenne olcsóbb. Színesebb világ az lenne, ha ugyanannyi lenne a internetnek a percdíja, mint a vezetékesnek (56k-nak), és nem lenne sem belépő díj, sem 10-20 MB korlátozás.