SG.hu

Megjelent az Exchange "12" Beta 1 verziója

A Microsoft bejelentette Exchange "12" kódnevű, e-mail, naptári és egyesített üzenetküldési szolgáltatásokat biztosító szerver termékének Beta 1 verzióját.

Az új termék béta változata egyelőre kizárólag tesztelők kiválasztott csoportjai számára elérhető. A Beta 1 verzió megjelenése jelentős mérföldkő a fejlesztési munka folyamatában, amely világszerte lehetőséget ad az ügyfelek, OEM-gyártók, független szoftvergyártók és rendszerintegrátorok számára, hogy bepillantást nyerjenek az Exchange "12" működésébe, és azzal kapcsolatban visszajelzést nyújthassanak. A Microsoft a tervek szerint 2006 végén vagy 2007 elején jelenteti meg a végleges változatot.

Az Exchange "12" 64 bites kiszolgálói rendszereken fog futni, amelyek több szolgáltatást, nagyobb fokú méretezhetőséget, és a tárolási technológiákra fordított befektetések jobb megtérülését biztosítják. Beszédfelismerésre is felkészített, egységes üzenetkezelő platformot biztosít a szabad hozzáféréshez, amely a felhasználó bejövő mappájában integrálja az e-mail, fax- és hangposta-üzeneteket, valamint számos klienst, például a vezetékes és a mobiltelefont is támogatja. A program az Outlook Web Access technológia frissített változatát is tartalmazza - ez az ügyfélprogram teszi lehetővé a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag bárhonnan hozzáférjenek a levelezésükhöz egy webböngészőn keresztül, speciális hálózati kapcsolat nélkül.

Az Exchange "12" ezenkívűl nagyobb biztonságot, továbbfejlesztett programozhatóságot és az adatok jobb hozzáférhetőségét ígéri a vállalati és a professzionális fejlesztők számára. Az Exchange Web Services új,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!