SG.hu

Ingyenes házhozszállítás a Pannon GSM-nél

Megújult a Pannon GSM házhozszállítási szolgáltatása, ráadásul a Pannon GSM futárszolgálat az év végéig ingyenesen juttatja el az internetes Pannon NetShopon vásárlóknak a megrendelt termékeket.

A központosított házhozszállítást decentralizált rendszerrel váltotta fel a Pannon GSM. Az ország kilenc pontján - hat vidéki nagyvárosban, valamint Budapest két külső centrumában és Budaörsön - létrehozott regionális szállítási központok kezelik a hozzájuk tartozó területekre szállítandó megrendeléseket, és azonos szállítási feltételek mellett teljesítik azokat. Ennek köszönhetően a cég sajtóközleménye szerint az ügyfelek az egész ország területén azonos színvonalú szolgáltatásban részesülnek.

A Pannon NetShopon keresztül megvásárolt árukat 2005. december 31-ig a futárszolgálat ingyenesen szállítja ki. Az akciós készülékes csomagok mellett önálló előfizetések, telefonkészülékek és tartozékok egyaránt megrendelhetők, ezen kívül a Partnerprogram keretén belül megvásárolható termékek kiszállíttatására is lehetőséget nyújt a vállalat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!