SG.hu

Keresőoldalt indít a Sanoma Budapest

A Magyar Rádió információi szerint hamarosan újabb hazai keresőoldallal gazdagodik az internet. A háttérben az egyik legnagyobb médiavállalkozás áll.

A tango.hu oldalon induló kereső mögött a Startlapot is működtető Sanoma Budapest Újmédia divíziója áll. A keresőt ma délután néhány órán keresztül sikerrel használták a közrádió munkatársai miután véletlenül rátaláltak, ám mostanra jelszóval zárták le a nagyközönség elől. Viszont valószínűleg csak idő kérdése az újabb magyarországi kereső hivatalos indulása, amely külföldi társaihoz hasonlóan képkereső szolgáltatást is tartalmaz.

A médiavállalkozás keresőjének olyan hazai piaci szereplőkkel - [vizsla24], Heuréka, Kurzor.hu, Góliát, csak hogy néhányat említsünk -, és nagy nemzetközi keresőkkel kell majd versenyeznie, amelyek között idáig is kiélezett harc volt. A Sanomának egyébként idáig is volt keresője, amellyel például a Startlap több mint 3300 témát feldolgozó tematikus linkgyűjteményében lévő internetcímek között lehet elsődlegesen keresni, de az Újmédia divízióhoz egy népszerű álláskereső lap is tartozik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!