SG.hu

Üzleti intelligencia a Microsoft Office-ban

A cég bejelentette, hogy a Microsoft SQL Server meglévő üzleti intelligencia (Business Intelligence – BI) jellegű platformszolgáltatásaira építve jelentős mértékben növeli és kiterjeszti a BI terén végzett fejlesztéseit. Ebben központi szerepet kapnak a Microsoft Office termékek.

Novembertől elérhetővé válik egy új, stratégiai teljesítményértékelő kiszolgáló-alkalmazás, a Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005. Emellett ismertették a Microsoft Office „12” kódnevű, következő Office verzióban szerepelő új technológiákat, amelyek célja, hogy az infómunkások könnyebben megtalálhassák, elemezhessék, illetve biztonságosabban megoszthassák a Microsoft Office Rendszerben az üzleti információkat. Az új funkciók a szervezetek bármely szintjén tevékenykedő döntéshozók számára elősegítik a magasabb szintű vállalati teljesítmény elérését.

A Microsoft Office Business Scorecard Manager 2005 egy új, kiszolgáló-alapú stratégiai mutatószám-alkalmazás. Ez a Microsoft Office Rendszer és az SQL Server platform révén segíti elő a szervezetek számára a személyre szabott mutatószám-adatlapok széles körű használatát. Az együttműködést ösztönző környezetben a fő teljesítménymutatók (KPI – key performance indicator) egyszerűen összevethetők a célokkal. Az alkalmazás segít abban, hogy a vállalkozások a stratégiával párhuzamba állítsák munkatársaik tevékenységét, lehetővé teszi a teljesítményértékelés során a strukturált és strukturálatlan információk elérését, valamint a megoldások közös kialakítását és megvalósítását.

A Business Scorecard Manager 2005 termék angol nyelven november 1-jétől elérhető el. További információk a vállalat weboldalán találhatók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!