SG.hu

A Kirowski bannerje lett az év legjobbja

Két kategóriában is a kirowski munkája nyert a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub (IMK) által közösen kiírt Év Honlapja pályázaton.

Az "e-marketing megoldások (banner)" kategóriában a szakmai zsűri a Ringier Kiadó Kft. megbízásából készült, a Blikk megújulását hirdető "potméter" inteaktív banner-t tartotta legjobbnak. Több mint 30 munka közül került ki győztesen a Zwack Unicum Rt. megbízásából készült Unicum honlap a "márkasite" kategóriában: a látványos megoldásokban gazdag site teljes egészében flash-technológiával készült. Az eredmény jelentőségét mutatja, hogy az idei versenyre a tavalyinál közel háromszor több nevezés érkezett, és a kirowski volt az egyetlen ügynökség, mely két pályázatával is nyerni tudott.

A győztes banner:

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dondore #9
    jol szoltal.
  • dokar #8
    minimal design rulz?
  • Komolytalan #7
    Hát igen, lehet flashben idegesítő dolgokat csinálni:-( Sajna a designerek a csicsát sokszor a használhatóság elé helyezik, és van ahol ezt hagyják is nekik (én nem:-) Én spec egész komoly munkákat ki tudok hozni max 200K-ból (de kisebb softokat 50K-ból is), igaz ezekben ált. semmi fölös csicsa, csak ízlésesen megálasztott színek, no anim, kép se nagyon engedélyezett - szóval egy munkafelület, és kész:-)
  • dokar #6
    "Megtalálja a google a flash siteokat is, ha úgy csinálja az ember. Static oldalaknál simán a publish belerakja a kulcsszavakat a htmlbe, dinamikus oldalnál ezt - vagyis inkább egy rejtett linken szereplő háttér siteot -, neked kell megcsinálnod."- így van!
    Én is támogatom a Flash dolgot, csak attól szoktam idegbajt kapni, amikor túlzásba viszik és nem találsz meg az oldalon semmit a sok felesleges mozgás + egyebek miatt. Ja, meg amikor a preloadert preloadolják.:)
  • Komolytalan #5
    Megtalálja a google a flash siteokat is, ha úgy csinálja az ember. Static oldalaknál simán a publish belerakja a kulcsszavakat a htmlbe, dinamikus oldalnál ezt - vagyis inkább egy rejtett linken szereplő háttér siteot -, neked kell megcsinálnod. De meg lehet simán, nincs benne komoly ördöngősség.
    Persze a Kiró és hasonszőrűek azt mondják hogy flash az csak bannernek jó, meg egész siteot kitakaró sz.rokat lehet benne csinálni, ami dinamikus az legyen csak html mert ők nem tudnak mást. Mondjuk én csináltam már flashben egy logisztikai cégnek fuvarszervező progyt is, biztos elb.sztam valamit, hogy marhára elégedett vele a cég:-D Jó, nem tiszta flash, mert az adatbázist azt a flash direktben nem éri el csak php+xmlen keresztül, meg a mobilkütyükön futó cuccos az natív Symbian progy lett. Viszont ha html (mármint php, asp, akármi dinamikus html) volna a kezelő felület, akkor egyszerűen nem lehetne vele dolgozni a sebessége miatt. Flashben meg napi több ezer feladatot osztanak szét vele (sima ADSL kapcsolattal), és még messze nincs kiaknázva a kapacitása. Flash a htmlhez képest sávszél kímélő, emiatt gyors, és az adott feladathoz tervezett egyedi kontrollok miatt nagyon kézreálló is tud lenni. Szerintem olyan alkalmazások fejlesztésére, amelyek nem csak belső hálón futnak a legolcsóbb, legjobb megoldás. Belső hálós cuccoknál persze vannak komolyabb fejlesztő eszközök, de árban gyakran lenyomja ezeket is. Változik a világ na, csak sokan vannak akik ezt el akarják titkolni (pl Kiró).
  • Komolytalan #4
    Mindkét bíráló szervezet vezetői között ott vannaka Kirowski vezetői. Gyakorlatilag félévente, évente adnak maguknak valami mondvacsinált díjat, hogy írjon róluk a sajtó. Amúgy a Kiró munkái jelenleg az 5 évvel ezelőtti technológiákat képviselik, csak van pár jól lezsírozott szerződésük matáv és hasonló cégekkel, és ebből élnek. Épeszű megrendelő sose választaná a Kirót.
    Banner: nézzetek meg egy swf.hu bannerversenyt, amit szabadúszók, illetve lelkes amatőrök csinálnak, a Kiró bannere az utolsó harmadba ha beleférne (végigcsináltam a tutorialt, figyeljétek milyen jó bannert csinálok kategória). Próbálkoztak már bonyolultabbal is, pl banner játékokkal, meg rendes játékokkal is, de a banner játékuk az irányíthatatlan volt, a rendes flashes játékot meg kb 2 perc alatt az hackelte meg aki akarta:-D
  • n0refleX #3
    a banner tényleg ötletes :)
  • n0refleX #2
    1 nagy baj van a flash siteokkal, a keresőkben nem jönnek fel :| pedig pl. a gugliból is sok látogatót lehet szerezni ha jól van optimalizálva az oldal... gg
  • szombi #1
    Tök jó...
    Már sokan elfelejtették, milyen jó a banner...
    Utálom azokat a flash-csodákat, amelyek megakadályozzák egy oldal normális böngészését.
    Mint például a ,,csókos ajánlat''! de utálom!