SG.hu

A McAfee mellett döntött a Gateway

A McAfee két éves exkluzív megállapodást kötött a Gateway vállalattal, melynek keretében McAfee Internet Security Suite alkalmazást installálnak minden egyes eladott Gateway és eMachine számítógépre.

Évvégétől világszerte minden Gateway és eMachine PC-re és laptopra előre installálják a McAfee Internet Security Suite alkalmazást, melyhez a felhasználók egy 90 napos ingyenes előfizetést is kapnak. Továbbá a McAfee lesz a kizárólagos biztonsági ellátója a Gateway "configure to order" szolgáltatásának. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, akik közvetlenül a Gateway cégtől rendelnek számítógépet, hogy a McAfee Internet Security Suite alkalmazást a géppel együtt vásárolják meg.

"Az állandó biztonsági védelem rendkívül fontos felhasználóink számára, és elégedettek vagyunk, hogy teljes asztali és noteszgép termékskálánkkal együtt kínálhatjuk számukra a McAfee "Always on, always protected" szoftverét." - mondta Greg Memo, a Gateway szenior alelnöke. "A Gateway élen kíván járni a biztonsági kérdésekben, és biztosak vagyunk benne, hogy a McAfee Internet Security Suite a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a fenyegetések teljes köre ellen."

"Örülünk, hogy társulhatunk a Gateway céggel, és garantálhatjuk gépeik védelmét a vírusokkal, kémszoftverekkel, adathalászattal, személyes adatok lopásával és a hackerekkel szemben." - mondta Todd Gebhart, a McAfee szenior érékesítési alelnöke. "Egy biztonsági szoftver a mai internetes világban már alapvető követelmény, a McAfee alkalmazásával felszerelt gépekkel a munka sokkal biztonságosabbá és egyszerűbbé válik."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!