SG.hu

McAfee VirusScan-t használ az SAP

Több termékajánlat összehasonlítása után az SAP a McAfee megoldását választotta.

Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető forgalmazója, ügyfeleinek száma meghaladja a 27 000-et. A vállalat 91 500 telepített megoldással rendelkezik több mint 120 országban, melyek a kis és középvállalkozások igényeihez igazított megoldásoktól a nemzetközi nagyvállalatok számára kifejlesztett rendszerekig terjednek. A több mint 32 000 emberrel több, mint 50 országban jelen lévő SAP-nek bizonyított technológiára volt szüksége, hogy üzleti tevékenységét teljes mértékben zökkenőmentesen végezhesse.

"Számos vírusirtó megoldás összehasonlítása során a McAfee bizonyult a legjobb technológia birtokosának, amely tökéletesen kielégíti igényeinket. A döntésben kulcsfontosságú volt az egyszerű, központosított adminisztrációs képesség, amely az ePO 3.5 menedzsmentkonzol segítségével valósul meg. A funkcionális előnyökön túl lenyűgözött bennünket az üzlet megkötése előtti pre-sales együttműködés, valamint a technikai támogatási terv, amelyet a telepítés és a termelés egyes fázisaihoz ajánlottak. A csomag egésze pedig egyértelművé tette döntésünket" - mondta el Ulrich Berlinghof, az SAP IT igazgatója.

2005 harmadik negyedévében Az SAP harmincezer asztali és szervergépre telepíti a McAfee Active VirusScan csomagot, amely a tűzfalat és vírusirtót elsőként magában foglaló VirusScan Enterprise 8.0i segítségével nyújt tökéletes védelmet az SAP gépeknek a fenyegetettségek ellen, akár egyetlen frissítés kézi telepítése nélkül.

"Az SAP - válaszul az IT csapatra és rendszereire nehezedő egyre nagyobb igénybevételre - megrendelt egy termékértékelő felmérést, amelyen a McAfee Active VirusScan bizonyult a legjobb választásnak" - mondta Vincent Rossi, a McAfee termékmarketingért és menedzsmentért felelős alelnöke. "Mivel a megoldás központilag menedzselt az ePO 3.5 segítségével, ezentúl olyan ellenőrzés és átláthatóság áll az SAP rendelkezésére, melynek segítségével jelentősen csökkenthetik a rosszindulatú programok miatti költségeket."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!