SG.hu

Szombaton lesz az "Együtt a zenéért" csúcspontja

A szeptember közepén indult "Együtt a zenéért" szolidaritási akció csúcspontjához közeledik.

Jeszenszky Zsolt, a Mahasz munkatársának közlése szerint az eltelt közel másfél hónap alatt két és félszeresére gyarapodott a csatlakozó művészek száma: pillananatnyilag 104 előadó gondolja úgy, hogy közösen fel tudják hívni a rajongók figyelmét arra, hogy a művészek megélhetésének és a zene továbbélésének elemi feltétele az, hogy a közönség a dalokat legális forrásból szerezze be.


A most szombaton, október 29-én sorra kerülő nagyszabású CD-vásáron, a D-Day-en vagyis a "dedikálás napján" is megjelennek a művészek, és az ez alkalommal igen jelentős kedvezménnyel kapható CD-ket a helyszínen dedikálják a rajongóknak. Emellett közönségtalálkozókra kerül sor folyamatosan: a nézők nem csak találkozhatnak, de el is beszélgethetnek kedvenceikkel a helyszínen.

Részletes cikkünk a kampányról

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Shan #6
    Ja, és még1x hangsúlyoznám, nem kell izgulniuk ezeknek a """művészeknek""", aki szereti a zenéjüket az mind eredetiben vette meg eddig is, mert még annyi esze sincs, hogyan kell letölteni...
  • Shan #5
    Sg! ne lázítsd a népet. Itt mindenki utálja ezeket a semmirekellőket...
  • Pönye #4
    Ez az egész egy okádék.Elhányom magam.pppppfff.Ezek még mindig élnek
  • hPi #3
    "d-day"??? mi a f@sz? magyar művész csak angolul tudja magát reklámozni? D-NAP ti szerencsétlen balfékek!
    El is lehet beszélgetni a "kedvencekkel"? Mit lehet beszélgetni ezekkel? A nőnemű egyedek előadásai abból állnak, hogy a szilikonozott melleiket mutogatják; a hímneműek képviselőjét - győzőt - elnézve pedig... eh...
    Maga az egész dolog undorító, a résztvevőkről már nem is beszélve.
  • Béla bácsi #2
    Győzike mióta művész? Gondolom akkor a többi is hasonló karakterű. De ha az ott van akkor nyilván pár megasztáros is ott van. Ezeknek semmi közük a valódi zenéhez.
  • Frank99 #1
    undorítóak.